Στέλιος Κούλογλου: «Δεν είμαι δολοφόνος, δεν το έκανα εγώ...»
Showbiz

Στέλιος Κούλογλου: «Δεν είμαι δολοφόνος, δεν το έκανα εγώ...»

Το 2000 λέγατε σε συνέντευξή του ο Στέλιος Κούλογλου είχε πει: «Ο ασθενής ‘‘Ελλάδα’’ είναι σοβαρά άρρωστος, χρειάζεται χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία». Το 2014 τι λέει;

«Ο ασθενής πέθανε, χρεοκόπησε η χώρα. Δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ. Αλλά μια χώρα δεν πεθαίνει ποτέ...» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Ο δημοσιογράφος μπορεί να κάνει καλύτερα ντοκιμαντέρ;

«Σίγουρα βοηθάει το επάγγελμα, γιατί είτε γράφεις βιβλία είτε κάνεις ρεπορτάζ πρέπει να διηγηθείς μια ιστορία που έχει αρχή, μέση και τέλος. Ο κινηματογράφος είναι ακριβώς αυτό, μια ιστορία. Αυτό που πρέπει να είσαι είναι "παραμυθάς", να διηγείσαι δηλαδή μια πραγματική ιστορία με ωραίο τρόπο».

-Ένα σχόλιο για την κατάσταση στην ΕΡΤ;

«Η Αγία Παρασκευή είναι ο τόπος ενός πολύ μεγάλου πολιτικού και κοινωνικού εγκλήματος. Ότι χρειάζονταν τόσα χρόνια αλλαγές στη ΕΡΤ, χρειάζονταν. Εγώ μιλάω για το κλείσιμο».

-Ο «δολοφόνος», λένε στο σινεμά, ξαναγυρίζει στον τόπο του εγκλήματος...

«Δεν είμαι δολοφόνος, δεν το έκανα εγώ... Εμένα η τύχη μου πάει παράλληλα με τους 2.500 ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους. Αν το έγκλημα διαλευκανθεί, μπορεί να ξαναγυρίσω».

-Κάθε φορά που σας ρωτάνε αν θα ασχοληθείτε με την πολιτική, απαντάτε «όταν μεγαλώσω». Μα η ελπίδα δεν είναι οι νέοι; (Σκέφτεται λίγο πριν απαντήσει)

«Θέλουμε νέους, αλλά με πείρα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved