Σοφία Κουρτίδου: «Εξαρχής δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την Ελένη Τσολάκη»
Showbiz

Σοφία Κουρτίδου: «Εξαρχής δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την Ελένη Τσολάκη»

Τι γεύση άφησε στην Σοφία Κουρτίδου η τηλεοπτική συμμετοχή της στους «ΠΕ∆ΕΣ» του ALPHA;

«Πολύ θετική γιατί έκανα κάτι διαφορετικό: έμαθα να λειτουργώ υπό πίεση, να γράφω δύσκολα κείμενα και φυσικά αποκόμισα την εμπειρία της τηλεόρασης» τόνισε στο Πρώτο θέμα.
- Είναι αλήθεια ότι δεν υπήρχε σωστή χημεία ανάμεσα στους παρουσιαστές;
∆εν ξέρω τι φάνηκε, αλλά ήμασταν άνθρωποι που δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας προηγουμένως και δεν είναι εύκολο να δέσει μια ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλει χρόνο. Αλλά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας.
- Είναι μύθος ή πραγματικότητα ότι είχατε κακές σχέσεις με την Ελένη Τσολάκη;
Είναι αστείο. Είμαστε δύο διαφορετικές γυναίκες και εξαρχής δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί πάντα θέλαμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Χαίρομαι διότι η καθεμία κάνει τα πράγματα που θέλει. Εχω μιλήσει τηλεφωνικά με την Ελένη και ουδέποτε υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ μας. Στο παρελθόν έχω δουλέψει με δύσκολους συνεργάτες, ποτέ όμως δεν είχα πρόβλημα, γιατί δεν ήμουν ανταγωνιστική.
- Μετά την αναγνωρισιμότητα που κέρδισες από τους «ΠΕ∆ΕΣ» ένιωθες κάπως σαν να βγήκες έξω από τα νερά σου;
Οχι, διότι το να γίνω διάσημη δεν είναι αυτοσκοπός στη ζωή μου. Οταν μάλιστα έχεις την αναγνωρισιμότητα ως σκοπό δεν θα πετύχεις γιατί δεν θα είσαι γνήσιος. Η αναγνωρισιμότητα ήρθε σιγά-σιγά. ∆ούλευα με τον Αγάθωνα από 17 ετών στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τις σπουδές μου. Εζησα μια τρομερή εμπειρία μαζί του, έμαθα τη ρεμπέτικη μουσική και ήταν η πρώτη μου επαγγελματική εμπλοκή με τη μουσική. Οταν κυκλοφόρησε το πρώτο μου CD, το «Περιπαθώς και Ρουφηχτά», ξεχώρισε το «∆ανεικά ιδανικά». Χάρη σε αυτό η Ελεονώρα Ζουγανέλη μού έκανε πρόταση συνεργασίας και έτσι τραγούδησα μαζί της στο «Gazoo», μαζί με τον Θανάση Αλευρά. Κατόπιν συμμετείχα, με πρωταγωνιστικό ρόλο μάλιστα, στο μιούζικαλ «Fame» και ύστερα από αυτό ήρθαν οι «ΠΕ∆ΕΣ». Ολα έγιναν με αργά και σταθερά βήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved