Η Πάολα μιλά «έξω από τα δόντια»! «Έχουν κόμπλεξ, είναι προβληματικοί και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους»
Showbiz

Η Πάολα μιλά «έξω από τα δόντια»! «Έχουν κόμπλεξ, είναι προβληματικοί και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους»

Για τον πόλεμο που έχει δεχτεί αλλά και τις αρνητικές κριτικές σχετικά με την κόρη της, Παολίνα και την επιλογή της να την πάρει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται, μίλησε η Πάολα.

Είσαι από τους καλλιτέχνες που τους έχουν «πολεμήσει» αρκετά. Σε ρίχνει όλο αυτό;
«Άντε καλέ, αυτό δεν είναι πόλεμος είναι «να 'χαμε να λέγαμε». Βλακείες! Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν γιατί πρέπει να το κάνουν και τα λένε όλα αυτά γιατί αυτή είναι η δουλειά τους κι έτσι ζουν. Δικαίωμά τους! Αυτοί έχουν κάποιο κόμπλεξ, είναι καθαρά προβληματικοί και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους. Ούτε καν να τους απαντήσω. Σε τίποτα. Παίρνω απόσταση και φεύγω... «Πόλεμος» για μένα είναι όταν πολεμήσεις την καρδιά μου, όχι όταν κάποιοι πούνε «δεν μου άρεσαν τα μαλλιά της Πάολα, ήταν σαν κατσιβέλα!». Αυτά δεν με νοιάζουν!»

Την καρδιά σου δεν την πλήγωσαν όταν κάποιοι αναφέρθηκαν σε σένα σε σχέση με την κόρη σου, την Παολίνα; Και, για να στο κάνω πιο συγκεκριμένο, αναφέρομαι στη βραδιά που την είχες φέρει στο μαγαζί για να σε δει, και μετά το σχολίασαν όλοι.
«Ξέρεις κανένα παιδί που να μην έχει πάει, έστω μία φορά, στη δουλειά του μπαμπά του ή της μαμάς του; Ούτε τότε δεν άγγιξαν την καρδιά μου, κι ας έπιασαν στο στόμα τους το παιδί μου! Ήταν σχόλια από τους ίδιους και τους ίδιους... Ανάξιοι λόγου! Δεν έχει σημασία τι σου λένε, αλλά ποιοι σου το λένε... Και δεν πρέπει να δίνεις σημασία όταν βγαίνει ο οποιοσδήποτε και σε κρίνει συνέχεια, ασχολούμενος με βλακείες», απαντά η τραγουδίστρια μιλώντας στο «Down Town» Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved