Ο Χάρης Βαρθακούρης εύχεται Happy Birthday στον εαυτό του!
Showbiz

Ο Χάρης Βαρθακούρης εύχεται Happy Birthday στον εαυτό του!

Το ότι έχει χιούμορ και αυτοσαρκάζεται είναι γνωστό. Αλλά αυτήν την φορά ο Χάρης Βαρθακούρης πραγματικά μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Βλέπετε σήμερα έχει γενέθλια και λόγω της ημέρας ανέβασε στο facebook του τόσο τις ευχές του στον εαυτό του, όσο και μια διασκευή του happy birthday από εκείνον για εκείνον.... Δείτε τι έγραψε και χρόνια του πολλά!

"Ως γνωστόν και μη εξαιρετέον, ΠΑΝΤΑ μετά την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ακολουθούσιν τα εθνικά γενέθλια της 26ης Μαρτίου, τα γενέθλια του εθνικού μας μουσουργού, Χάρη Βαρθακούρη. Πριν από λίγο ήμουν μαζί του και του ζήτησα να αφιερώσει κατιτίς στους δισεκατομμύρια θαυΜΑΣΤΟΥΣ φίλους του και φανατικούς ακόλουθούς του επι τη ευκαιρία των προαναφερθέντωνε γενεαθλίων. Ο Χάρης ποτές δεν (απο)γοητεύει!

Έπαιξε, λοιπόν, στην πιανόλα του, ένα διασκεβύ του Happy Birthday του γιου, μινόρε αντί για ματζόρε, όπως αν ηταν μια μπαλάντα που είχε γραψει ο ίδιος!
Ακούμπησε το iphone του, άνοιξε μια εφετζίδικη εφαρμογή από από τις δεκάδες που κυκλοφορούσιν και τραβάνε με παλιατζούρικη εικόνα και βου(β)αλά το αποτέλεσμα.
Στην πορεία του βγήκε και κάτι άσχετο, αλλα δεν πειράζει. Είστε μάρτυρες μια δημιουργικής στιγμής, μιας μουσικής ιδιο(τριχο)φυίας....

Παρακαλό πολλοί, την αγάπη σας (και τις ευχές σας) στην ορχήστρα και το μπαλέτο μας!

Χρόνια σου πολλά Χάρη μου, χρόνια σου πολλά παλικάρι μου, τραγουδισταρά μου και αστέρι μου. Σε λατρεύω!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved