Χρύσα Παπά: Ο γάμος, τα νυφικά και τα… μονόπετρα
Showbiz

Χρύσα Παπά: Ο γάμος, τα νυφικά και τα… μονόπετρα

Έφτασε ποτέ καμιά σχέση της Χρύσας Παπά κοντά στον γάμο;

«Πλησίασα μια- δυο φόρες κοντά στο να επισημοποιήσω τη σχέση μου, αλλά δεν έγινε» τόνισε στο ΟΚ.
-Σου έχουν κάνει πρόταση γάμου;
«Ναι. Μη φανταστείς ότι μου έγινε επίσημη πρόταση με μονόπετρο και τέτοια, γιατί όλα αυτά με τα δαχτυλίδια δεν με εκφράζουν καθόλου, αλλά υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ότι θα ήθελαν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί μου.»
-Και γιατί δεν παντρευτήκατε;
«Προφανώς δεν ήταν για να γίνει. Το αστείο είναι ότι κουβεντιάζοντας με μία φίλη μου, όταν της εκμυστηρεύτηκα ότι δεν μου αρέσουν καθόλου τα μονόπετρα μου είπε: «Μην τολμήσεις να το πει ποτέ αυτό οε άντρα!». (Γελάει.) Ούτε τα νυφικά μου αρέσουν. Δεν θυμάμαι ούτε μία φορά τον εαυτό μου να στέκομαι μπροστά σε βιτρίνα και να χαζεύω νυφικά ή να ξεφυλλίζω ένα περιοδικό γάμου κι να τσακίζω σελίδες στα φορέματα που μου έκαναν εντύπωση.»
-Και όταν παντρευτείς τι θα φορέσεις;
«Ένα λιτό λευκό φορεματάκι. Επίσης, στα προσκλητήρια του γάμου θα αναγράφεται ρητώς ότι απαγορεύεται το βραδινό ένδυμα και η κατάθεση χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό για την περίφημη λίστα γάμου. Αν δεν αποφασίσω στον γάμο μου να είμαστε μόνο εγώ και ο αγαπημένος μου θέλω οι καλεσμένοι μου να αισθάνονται άνετα, αν τελικά κάνω ένα γαμήλιο πάρτι με φίλους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved