Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Πάνια, το tweet της Ζαρίφη για την «εξαφάνισή της» και οι μπηχτές για Πλούταρχο-Βανδή
Showbiz

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Πάνια, το tweet της Ζαρίφη για την «εξαφάνισή της» και οι μπηχτές για Πλούταρχο-Βανδή

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πλούσια σε θεματολογία. Ποια από αυτά σας κέντρισαν το ενδιαφέρον; Πάμε να τα δούμε ένα- ένα αναλυτικά.


Η Αννίτα Πάνια μετά από 12 ολόκληρα χρόνια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά». Η παρουσιάστρια έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, την οποία γνώριζαν μόνο οι δικοί της άνθρωποι.
Χώρισε και στρογγύλεψε γνωστή κυρία! Φαίνεται πως πήρε κατάκαρδα τον χωρισμό της και το έριξε στο φαγητό! Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι είναι έτοιμη να βάλει ένα τέλος στην... «κατρακύλα» και σύντομα θα επανέλθει στα κιλά, που ήταν!
Η Κατερίνα Ζαρίφη απουσίαζε από την εκπομπή «Ελένη» όλη την εβδομάδα. Η Ελένη Μενεγάκη δεν ήθελε να πει τον λόγο, αλλά η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε μια μικρή εξήγηση μέσα από το twitter της.
Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τα λουλούδια και ο κήπος του σπιτιού της είναι ο παράδεισός της. Η παρουσιάστρια χαλαρώνει συχνά στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της.
Τέλος, γνωστός επιχειρηματίας τα έβαλε με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιάννη Πλούταρχο. «Ο Πλούταρχος και η Βανδή είναι τελειωμένοι», «Στα α..@&%$* μου τους γράφω», Έχουν φάει τόσα χρόνια μεροκάματο από εμένα αυτοί και ενοχλήθηκαν τώρα;» «Έριχνα σφαλιάρες στον Πλούταρχο»... είναι μερικά από αυτά που είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved