Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει και σοκάρει: «Το παιδί δεν είναι του άντρα μου»
Showbiz

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει και σοκάρει: «Το παιδί δεν είναι του άντρα μου»

Μία απίστευτη αποκάλυψη κάνει μέσα από μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία αφορά τα προσωπικά της.

Δεν είναι άλλη από τη Μαριώ, την αγαπημένη μας ρεμπέτισσα η οποία εξομολογείται σε συνέντευξή της στη real πως μόλις πριν από δυόμιση χρόνια η κόρη της έμαθε από την ίδια πως δεν ήταν παιδί του συζύγου της. Διαβάστε το επίμαχο σημείο από τη συνέντευξη...

-Μπορείτε να μου πείτε μια τρέλα που κάνατε για χάρη ενός αρσενικού;

«Δεν ήταν τρέλα ήταν απόφαση, τότε που αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, την κόρη μου. Ήταν καρπός μιας πολύς μεγάλης αγάπης. Την αποκάλυψη αυτή την έκανα στην κόρη μου πριν από δυόμισι χρόνια».

- Ο σύζυγός σας γνώριζε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του;

«Ε βέβαια. Έγκυος ήμουν όταν παντρευτήκαμε».

-Και πώς σας ήρθε να αποκαλύψετε την αλήθεια ύστερα από τόσα χρόνια;

« Ήρθε η στιγμή που μαλώσαμε άσχημα με τον άντρα μου και ξεκλείδωσα το στόμα μου. Με ρώτησε η κόρη μου: «Γιατί, μανούλα, κάθε φορά που μαλώνει με το μπαμπά, του λες ότι αυτό το παιδί σου το πλήρωσες χρυσό και δείχνεις εμένα; Τι εννοείς;». Και της είπα: «Μαρίνα μου πιάσε κάθισμα και θα σου πω, αγάπη μου. Δεν είναι ο μπαμπάς σου αυτός. Ο δικός σου ήταν κι εκείνος Πόντιος, λεγόταν Ευμένης και καταγόταν από την Πτολεμαΐδα, αλλά οι γονείς του δε με θέλανε γιατί έπαιζα ακορντεόν και τραγουδούσα». Πάγωσε το κορίτσι, μου είπε: «Εγώ έχω για πατέρα μου αυτόν που γνώρισα σε όλα μου τα χρόνια. Και το μόνο που θέλω είναι μη μαλώνετε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved