Πέτρος Φιλιππίδης: «Η απουσία του Σάκη μεγαλώνει με τον χρόνο»
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: «Η απουσία του Σάκη μεγαλώνει με τον χρόνο»

Πριν από έναν μήνα έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς. Μιλώντας για εκείνον ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειξε έντονη συγκίνηση και θλίψη. Του λείπει;

«Το κοινό λάτρεψε τον Σάκη. Δε γίνεται να μη σου λείπει ένας άνθρωπος. Η απουσία μεγαλώνει με τον χρόνο. Όσο περνά ο καιρός, προσπαθείς να μάθεις να ζεις μ' αυτό. Από την άλλη, τόσο αγαπημένους ανθρώπους σαν τον Σάκη τους σκέπτομαι και τους έχω πάντα στην καρδιά, μου. Για εμένα δεν έχει χαθεί. Θα είναι πάντα στην ψυχή μου, γιατί τον αγαπώ» τόνισε στο Super TV.
-Τι έμαθε από εκείνον;
«Πολλά πράγματα. Ο Σάκης ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, εντελώς απενοχοποιημένος. Δεν τον ένοιαζε η προβολή, η καριέρα, η επιτυχία. Δεν είχε μανία μ' αυτά τα πράγματα. Ήταν ένας πολύ άξιος καλλιτέχνης, ένας πολύ καλός ηθοποιός και ένας σπουδαίος τραγουδιστής».
-Πώς θα ήθελες να εξελιχθεί η σειρά;
«Θα ήθελα να πετύχει. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος γι' αυτή τη δουλειά. Είναι μια εξαιρετική κωμωδία, χωρίς φανφάρες. Αυτό με καθησυχάζει άσχετα από τους δείκτες της τηλεθέασης. Το παν δεν είναι τα νούμερα. Από την άλλη, θέλω πάρα πολύ να αρέσει στον κόσμο και να την πα-ρακολουθήσει και, αν όλα πάνε καλά, να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά. Είναι μια καλή δουλειά, κι αυτό οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στη συγγραφέα Ρένα Ρίγγα και στη σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ, που σε ολοκληρωμένη δουλειά βρισκόμαστε πρώτη φορά μαζί. Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί η συνεργασία μας είναι εξαιρετική, κάτι που ισχύει και για την παραγωγή. Τελικά, όπως αποδεικνύεται, χωρίς χρήματα δε γίνεται τίποτα, και παρόλο που τα μπάτζετ είναι αρκετά χαμηλά, η εταιρία στηρίζει τη σειρά και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved