Το «χώσιμο» του Τσιμιτσέλη στον Λιάγκα!
Showbiz

Το «χώσιμο» του Τσιμιτσέλη στον Λιάγκα!

Το «Κάτω Παρτάλι» είναι από τις σειρές που παρά το γεγονός ότι σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης έχει λάβει και πολλές αρνητικές κριτικές.

Αρνητικά έχει σχολιάσει την σειρά και ο Γιώργος Λιάγκας, στον οποίο απαντά μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!
Παρά την επιτυχία της σειράς, έχει γίνει ένα τρελό σχίσμα με τις κριτικές.
"Λογικό δεν είναι. Ίσως η αρνητική διαφήμιση να είναι πολύ καλή διαφήμιση για εμάς. Από την άλλη, ο καθένας έχει την άποψη του. Δεν μπορώ εγώ να πείσω τον οποιονδήποτε αν δεν του αρέσει. Σίγουρα θα ενοχληθώ αν ακούσω εκφράσεις λίγο ριζοσπαστικές και λίγο κάθετες», λέει και συνεχίζει: «Το να πει κάποιος «Δεν μου αρέσει το σίριαλ», το σέβομαι. Το να μου πει ότι είναι «Απαράδεκτο», δεν μπορώ να το δεχτώ. Πρέπει να δούμε ότι στην Ελλάδα του 2014, που έχουμε τόσο τρελό θέμα ανεργίας, υπάρχει μια σειρά -όπως και άλλες- που απασχολεί πολλά άτομα. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί και δοτικοί σε κάποια πράγματα. Αμαρτία από τον θεό είναι να σκάβουμε τον λάκκο του άλλου, και κατ' επέκταση της σειράς. Πάντως, το έχω συνηθίσει ότι στη δουλειά πρέπει να αποδείξεις πολλά πράγματα. Είναι αυτό που λένε «Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».
Πρόσφατα υπήρξε και μια επώνυμη κόντρα για τη σειρά... «Aυτό το «Απαράδεκτη» που είπα, για τον Λιάγκα πήγαινε. Δεν μπορείς να λες ένα σίριαλ απαράδεκτο, δεν γίνεται. Είσαι δημόσιο και αγαπητό πρόσωπο από όλον τον κόσμο. Αν βγεις σε μια εκπομπή και πεις αυτό που σκέφτεσαι, και αλήθεια να είναι, την άλλη μέρα πιθανώς θα σε κλείσουν σε τρελοκομείο. Είναι κάποια πράγματα που πολύ απλά δεν τα λες. Δεν γίνεται να είσαι σε μια εξαιρετική δουλειά, όπως είναι το «The voice», που κάνει και τρελά νούμερα τηλεθέασης, και να λες πως είναι απαράδεκτη η σειρά του αντίπαλου καναλιού. Και έχω την εντύπωση ότι και ο Γιώργος κατάλαβε ότι δεν ήταν τόσο σωστό ως διατύπωση. Εγώ το σέβομαι ότι δεν του αρέσει, αλλά δεν μπορώ να τα ισοπεδώνω όλα», καταλήγει μιλώντας στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved