Ο Μηνάς του «Μπρούσκο» μας συστήνει την σύζυγό του, Ελένη Σιδερά
Showbiz

Ο Μηνάς του «Μπρούσκο» μας συστήνει την σύζυγό του, Ελένη Σιδερά

Ο Μηνάς από τη σειρά «Μπρούσκο» ή ο κατά κόσμο Αλέξανδρος Παρίσης μας συστήνει την σύζυγό του, Ελένη Σιδερά.

Μαζί με την σύζυγό του επίσης ηθοποιός έδωσαν κοινή συνέντευξη.Το ζευγάρι μίλησε στο mustonline για το γάμο και τον ερχομό του παιδιού του.

Πότε έγινε η πρώτη σας γνωριμία και πώς προέκυψε η πρόταση γάμου;

Ελένη Σιδερά: « Γνωριζόμασταν από πριν λόγω δουλειάς. Ήξερα ποιος είναι, ήξερε ποια είμαι. Η γνωριμία μας προέκυψε μέσω κοινών γνωστών».
Αλέξανδρος Παρίσης: «Η πρόταση γάμου ήρθε μετά από τρία περίπου χρόνια, πολύ απλά, λιτά και απέριττα. Είχαμε έρθει το Πάσχα για να γνωρίσω τους γονείς της Ελένης και τη ζήτησα από τον πατέρα της».


Τι είναι αυτό που λατρεύει ο ένας στον άλλον και τι αυτό που ίσως να σας εκνευρίζει κάποιες φορές;

Αλέξανδρος Παρίσης: «Το χιούμορ της. Με μία της ατάκα μπορεί αντιστρέψει το κακό κλίμα και να με κάνει να γελάσω. Με εκνευρίζει η απίστευτη ψύχωση που έχει με την τάξη. Θέλει όλα να είναι τακτοποιημένα».
Ελένη Σιδερά: «Τα αγαπώ όλα και με εκνευρίζουν όλα κάποια άλλη στιγμή».

Σας ήρθε ξαφνικά η είδηση του πρώτου παιδιού ή ήταν κάτι που είχατε προγραμματίσει;

Ελένη Σιδερά: «Εντελώς ξαφνικά και ήρθε όταν ήμασταν ανάμεσα σε κούτες μετακομίζοντας στην Κύπρο με σκοπό να κάνουμε οικογένεια. Θέλαμε όμως να βάλουμε το σχέδιο σε εφαρμογή όταν πρώτα θα βρίσκαμε δουλειά και θα έμπαιναν όλα σε μια σειρά. Εμείς πιάσαμε παιδί την πρώτη εβδομάδα που ήρθαμε στην Κύπρο. Το δεύτερο μάλιστα δεν το ξέρω πως βρέθηκε στην κοιλιά μου. Του είπα πως δικαιούται αν θέλει να κάνει τεστ DNA».

Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή και τις προτεραιότητές σας ένα παιδί;

Αλέξανδρος Παρίσης: «Αλλάζουν όλα. Απλώς πλέον έχεις να αποφασίσεις για ακόμη μία ψυχούλα που έχεις στο σπίτι. Φυσικά μέσα σε ένα 24ωρο πρέπει να γίνονται πράγματα που συμπεριλαμβάνουν τη μικρή μέσα».

Πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστείτε στα «καλλιτεχνικά» της Κύπρου; Σας ανοίχτηκαν εύκολα πόρτες;

Αλέξανδρος Παρίσης: «Μετά από 30 και κάτι χρόνια στην Αθήνα, όλη αυτή η αλλαγή μόνο ευλογία μπορεί να χαρακτηριστεί. Έχω ηρεμήσει, η σκέψη μου είναι πιο συγκροτημένη, κάναμε οικογένεια και έχουν όλα μπει σε μία γραμμή».

Ελένη Σιδερά: «Εγώ επέστρεψα μετά από μία απουσία 15 χρόνων. Αισθάνθηκα όμως μια επιφύλαξη απέναντι στους Ελλαδίτες η οποία με ενόχλησε. Ίσως επειδή ήμουν λίγο πιο προστατευτική προς τον Αλέξανδρο. Έχοντας στην πλάτη μου 12 χρόνια στην Ελλάδα, μπορώ να σου πω πως εγώ ως Κύπρια δεν το αισθάνθηκα ποτέ. Εδώ ακούω συνεχώς το "Ο καλαμαράς που ήρθε να μας πάρει τις δουλειές". Ίσως να ισχύει κάποιες φορές, υπάρχουν όμως άτομα που διάλεξαν να επιστρέψουν στην Κύπρο, όχι επειδή δεν τα πήγαιναν καλά στην Ελλάδα, αλλά για άλλους λόγους. Ένιωθα λίγο άβολα όταν έβλεπα να τον αντιμετωπίζουν έτσι. Μιλάμε για έναν καλλιτέχνη που έχει κάνει θέατρο, τηλεόραση, σινεμά, έχει προταθεί για βραβεία»
Αλέξανδρος Παρίσης: «Εγώ θα πω απλώς πως είναι μοιραίο όταν αλλάζεις τόπο να ξεκινάς από το μηδέν. Υπήρξαν πολλοί που με εμπιστεύθηκαν όπως είναι η Αθηνέτα Κάσσιου και η Λέα Μαλένη και πιστεύω ότι καλό τους έκανα όχι κακό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved