Νίκος Αναδιώτης: «Εκτός από την εμφάνιση, μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ο χαρακτήρας της Βασιλικής»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Εκτός από την εμφάνιση, μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ο χαρακτήρας της Βασιλικής»

Πολλές φορές ο Νίκος Αναδιώτης έχει δηλώσει πως πηγαίνει στην εκκλησία και κατά καιρούς εξομολογείται. Έχει κάνει στη ζωή του κάτι άσχημο, που τον έφερε πιο κοντά στον Θεό;

«Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, αλλά πολλά πράγματα συσσωρευμένα. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να κάνω κάτι και μέσα μου να με τρώει. Οπότε, πηγαίνω στην εκκλησία, το λέω και φεύγει από μέσα μου. Μόλις τελειώνει η εξομολόγηση, είναι σαν να μην έχει γίνει» τόνισε στο People.
Η ενασχόληση του με τα Θεία ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια: «Ήθελα να αλλάξω τον τρόπο της ζωής μου και να γίνω καλύτερος. Έγινε η αρχή, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη». Η πίστη στον Θεό είναι κάτι που μοιράζεται και με τη σύζυγο του, Βασιλική. «Ευτυχώς, αν και δεν είναι ο λόγος που την επέλεξα για να προχωρήσουμε. Ωστόσο, είναι ένα θετικό στοιχείο του χαρακτήρα της».
Με τη Βασιλική Παπαδοπούλου γνωρίστηκαν σε ένα διαφημιστικό. Εκείνη έκανε το styling. Ήταν αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά; «'Όταν τη γνώρισα, ήμουν ελεύθερος και συναισθηματικά ξεκάθαρος. Μόλις τελείωνε η κάθε λήψη της φωτογράφισης, πιάναμε κουβέντα. Εκτός από την εμφάνιση, μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ο χαρακτήρας της».
Το πρώτο τους ραντεβού έγινε την αμέσως επόμενη μέρα σε μια παραλία κοντά στο Αίγιο. «Με τη Βασιλική κουβεντιάζαμε πάρα πολύ. Με ιντρίγκαρε το μυαλό της. Εκεί κατάλαβα ότι ταιριάζουμε, απλά ήθελα να το εξετάσω και γι' αυτό δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι. Πέρασε καιρός. Δεν έπεσα με τα μούτρα, όπως έκανα παλιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved