Σία Κοσιώνη: «Προσέχω γενικά τη διατροφή μου και αθλούμαι»
Showbiz

Σία Κοσιώνη: «Προσέχω γενικά τη διατροφή μου και αθλούμαι»

Η Σία Κοσιώνη δεν μιλάει σχεδόν ποτέ για την προσωπική της ζωή. Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησαν φήμες ότι βρίσκονται σε διάσταση, αλλά δεν θέλει να τις σχολιάσει.

«Είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα. Πιστεύω ότι η προσωπική ζωή είναι ένας αυστηρά ιδιωτικός χώρος. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ με τα προσωπικά μου. Πιστεύω ότι τα φώτα και τα φλας, όταν εισβάλλουν στη ζωή των ανθρώπων, δημιουργούν σκιές. Κάποιοι το επιλέγουν και καλά κάνουν, είναι δικαίωμα τους. Εμένα αυτό το πράγμα με ενοχλεί» τόνισε στο People.
Είναι άνθρωπος που αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα. «Μου αρέσει να σηκώνω το πόδι για να κάνω το βήμα, αλλά μου αρέσει να είναι σταθερά εκεί που θα πατήσω. Κι αυτό ισχύει και για την προσωπική και για την επαγγελματική μου ζωή. Πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση ή κάνω κάποια κίνηση, το σκέφτομαι πενήντα φορές. Αυτό είναι και καλό και κακό. Και δεν θέλω να κάνω όνειρα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια από τώρα. Ο προ-γραμματισμός μου είναι σε βάθος μήνα. Το σίγουρο είναι πως θέλω να είμαι περήφανη για όσα θα έχω κάνει». Ποια άλλα πάθη έχει αυτή η τόσο δυναμική γυναίκα; «Δεν είμαι άνθρωπος με πάθη! Ζω όμορφα και ήρεμα, χωρίς υπερβολές.»
Επιδιώκει τη χαλαρή διασκέδαση και τους ήρεμους προορισμούς: «Όταν γυρίζω σπίτι το βράδυ, θέλω να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί για να ηρεμήσω. Αυτό δεν θα το στερηθώ για κανένα λόγο και καμία δίαιτα. Προσέχω γενικά τη διατροφή μου και αθλούμαι. Πηγαίνω γυμναστήριο, τρέχω, κάνω ποδήλατο. Είμαι άνθρωπος του προγράμματος, δεν γίνεται διαφορετικά. Ακόμα και στις διακοπές, που είμαι πιο χαλαρή, μπαίνω στο ιντερνετ, είμαι στα τηλέφωνα, μη χάσω τίποτα».
«Δεν είμαι ο τύπος που θα πάει στη Μύκονο και θα διασκεδάζει ανεξέλεγκτα. Δεν με εμποδίζει κάτι να το κάνω, αλλά δεν είμαι έτσι. Ούτε τα μπουζούκια και τα κλαμπ μου αρέσουν. Θα βγω συχνά για φαγητό ή σε κάποιο μπαράκι και σπανιότερα σε κάποια σκηνή με καλή ελληνική μουσική. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει ποινικοποιηθεί ακόμη. Θα ήταν λαϊκισμός ακραίου είδους, αν κάποιος κριθεί για το πού πάει με την παρέα του, πώς διασκεδάζει ή για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved