Τα παρατράγουδα στη βάπτιση του γιου της Παπουτσάκη, οι άσεμνες χειρονομίες και η αστυνομία
Showbiz

Τα παρατράγουδα στη βάπτιση του γιου της Παπουτσάκη, οι άσεμνες χειρονομίες και η αστυνομία

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς βάπτισαν το γιο τους, Μάξιμο, κάτω από άκρα μυστικότητα στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο το μεσημέρι!


Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λουμπαδιάρη κάτω από την Ακρόπολη. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει καθημερινή εφημερίδα, η τον μικρό που στις 3 Μάη έγινε ενός χρονού την ώρα που βγήκαν από την εκκλησία.
Οι καλεσμένοι ήταν πολύ λίγοι, ανάμεσά τους ο Χρήστος Φερεντίνος με τους δίδυμους γιους του. Επιθυμία του ζευγαριού ήταν να μην μαθευτεί το μυστήριο.

Όμως τα πράγματα στη βάπτιση δεν εξελίχθησαν ομαλά... Σύμφωνα με το δημοσίευμα εφημερίδας υπήρξε τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στους συγγενείς και τους φωτογράφους! Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη όταν έκαναν την εμφάνισή τους στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη κάτω από την Ακρόπολη οι φωτορεπόρτερ.
Η επίμονη άρνηση κάποιων συγγενών και φίλων να βγει η παραμικρή φωτογραφία από τη βάφτιση προκάλεσε μικροένταση. Μάλιστα, όπως γράφτηκε οι συγγενείς έκαναν και κάποιες άσεμνες χειρονομίες στους φωτορεπόρτερ θέλοντας να τους εμποδίσουν να κάνουν την δουλειά τους. Η επίμονη άρνησή τους στο να βγει η παραμικρή φωτογραφία από τη βάπτιση αποδείχτηκε στη συνέχεια και από το γεγονός ότι κάλεσαν την Αστυνομία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved