Γιώργος Καπουτζίδης: «Η αγένεια και η βλακεία μού ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: «Η αγένεια και η βλακεία μού ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι»

Για τα μειονεκτήματα της ελληνικής κοινωνίας αλλά και για τα δικά του, όπως και για το τι πραγματικά μπορεί να τον βγάλει εκτός εαυτού μιλάει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όταν ερωτάται τι είναι αυτό που έχει σχεδόν πάντα στο μυαλό του, ο πολυτάλαντος Γιώργος Καπουτζίδης απαντά στη real: «Το να απολαμβάνω τα ωραία και τα μικρά που μου συμβαίνουν. Το να είμαι ευγνώμων πάντοτε για τις όμορφες στιγμές που έρχονται στη ζωή μου. Και να έχω ανοιχτό το μυαλό για να ξεχωρίζω τους καλούς ανθρώπους που θα συναντήσω. Για να μπορέσω να τους κρατήσω. Να μην τους χάσω...»

Ποια συμβουλή θα δίνατε στους Έλληνες;

«Να είμαστε ενωμένοι».

Για ποιον λόγο δεν το καταφέρνουμε αυτό;

«Δεν ξέρω, δεν το ερμηνεύω, ίσως είναι στη φύση μας - γι' αυτό έβρισκαν πάντοτε πρόσφορο έδαφος οι εμφύλιοι –από αρχαιοτάτων χρόνων. Μπορεί να είναι το χαρακτηριστικό μας τελικά και να μη γίνεται να φύγει από εδώ η διχόνοια. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό το μειονέκτημα και να προσπαθήσουμε να το καλμάρουμε, να το κουλαντρίσουμε».

Πείτε μου ένα δικό σας μειονέκτημα...

«Μερικές φορές χάνω την ψυχραιμία μου και γίνομαι εξαιρετικά βιαστικός σε αντιδράσεις και αποφάσεις. Η αγένεια, η ασυνεννοησία, η ανεντιμότητα, η κακία και η βλακεία μού ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved