Το «καρφί» κριτή του J2US για την Ζέτα: «Δεν μου αρέσει ως ηθοποιός»
Showbiz

Το «καρφί» κριτή του J2US για την Ζέτα: «Δεν μου αρέσει ως ηθοποιός»

Είναι κριτής στο Just The Two OF us και μίλησε τόσο για το σόου του Mega, την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και για τους άλλους κριτές!


«Ελαφρά τη καρδία... Με πήραν τηλέφωνο από το σταθμό και με ρώτησαν αν ήθελα να συμμετέχω στο σόου. Ήταν κάτι που δεν το είχα κάνει ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία μου σε αυτό είναι ένα μάθημα για μένα, καθώς δεν είχα μάθει να είμαι ποτέ κριτής τέτοιου τύπου. Στη δουλειά μου τα πράγματα είναι πολύ πιο σκληρά από ότι μέσα στο σόου. Γιατί εγώ πολλές φορές καλούμαι να πω σε έναν ηθοποιό ότι δεν κάνει για κάτι που στο κάτω κάτω είναι το επάγγελμά του και όχι μια πλάκα όπως στο σόου. Μου αρέσει πολύ όλο αυτό το "πανηγύρι", αν και η αλήθεια είναι πως κουράζομαι αρκετά», τόνισε στο περιοδικό ΕΓΩ ο Δημήτρης Αρβανίτης!
Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ καλοί συνεργάτες οι υπόλοιποι κριτές. Όπως, για παράδειγμα, η Ρούλα Κορομηλά, που ως άνθρωποι δεν ταιριάζουμε και έχει άλλη τρέλα από τη δική μου, ή όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, που έχει επίσης τη δική του. Αυτό είναι πολύ καλό σε μια επιτροπή. Και νομίζω πως αυτό ας κάνει να γινόμαστε καλύτεροι κάθε φορά».
Όσο για την παρουσιάστρια είπε: «Η Ζέτα είναι εξαιρετική και το έχω πει και στην ίδια. Δεν μου αρέσει όμως ως ηθοποιός. Είναι πολύ καλή, αλλά δεν είναι αυτό το βασικό της ταλέντο. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το liveκαι έχει τη χάρη να παρουσιάζει το σόου με τρομακτική άνεση. Είχα πολλά χρόνια να δω κάποιον που να μπορεί να λειτουργήσει τόσο καλά και τόσο δοτικά. Είναι ένας προικισμένος άνθρωπος και εμφανισιακά και νοητικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved