Έλενα Παπαρίζου: Μετακόμιση σε νέο σπίτι με τον σύντροφο της!
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Μετακόμιση σε νέο σπίτι με τον σύντροφο της!

Χρειάστηκαν δύο φορτηγά μεταφορικής εταιρείας και σχεδόν τέσσερις ώρες για να μεταφέρουν τα έπιπλα, τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της Έλενας Παπαρίζου από το σπίτι της στη Γλυφάδα.

Πριν από λίγες ημέρες, όπως αποκαλύπτει το «Secret», η Ελενα. τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από το σπίτι, για να κάνει μια καινούργια αρχή, στήνοντας το νέο της -και περισσότερο καλότυχο- σπιτικό με τον Ανδρέα Καψάλη.
Μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο πολιτικός μηχανικός, στα τέλη του περασμένου χρόνου, η Έλενα αποφάσισε να πουλήσει αυτή την «προσωρινή» κατοικία, καθώς ετοίμαζε ούτως ή άλλως και τη δισκογραφική της επιστροφή στη Σουηδία, γεγονός που την έκανε να απουσιάζει αρκετούς μήνες από τη χώρα μας. Η μικρή μεζονέτα πουλήθηκε τελικά, τα πράγματα της Ελενας Παπαρίζου προσωρινά μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο με τη βοήθεια του αγαπημένου της και πλέον η Ελληνίδα σταρ ετοιμάζει μαζί με τον Ανδρέα Καψάλη το σπίτι που θα στεγάσει την ευτυχία τους αμέσως μετά τον γάμο τους, που, όπως έχουμε αποκαλύψει, θα γίνει στην Αίγινα το καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved