Τάσος Ιορδανίδης: «Ήμουν σε μία σχέση με άτομο εκτός χώρου και είχε γίνει χαμός για μια ερωτική σκηνή»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Ήμουν σε μία σχέση με άτομο εκτός χώρου και είχε γίνει χαμός για μια ερωτική σκηνή»

Τελικά, διευκολύνει μία σχέση όταν είναι και οι δύο ηθοποιοί ή όχι;


Τάσος Ιορδανίδης: «Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας. Εγώ δεν είχα ποτέ σχέση με συνάδελφο παρά μόνο στη δραματική σχολή. Μου έχει κάνει καλό στην καθημερινότητα μου γιατί είναι ιδιαίτερο επάγγελμα, πράττουμε τέχνη και δεν μπορούν κάποιοι που δεν είναι καλλιτέχνες να καταλάβουν τις αγωνίες και τα άγχη ενός ανθρώπου που είναι στο θέατρο, θυμάμαι πως ήμουν σε μία σχέση με άτομο εκτός χώρου και είχα μια ερωτική σκηνή σε ένα τηλεοπτικό επεισόδιο. Είχε γίνει χαμός, και μάλιστα κατ' εξακολούθηση» τόνισε στο ΟΚ.
Κατερίνα Λέχου: «Καλά αυτό μπορεί να σου τύχει ακόμη και όταν είσαι με συνάδελφο. Εκεί αυτοκτονείς! (Γελάει.) Εμένα μου αρέσει που δεν είμαστε στον ίδιο χώρο με τον Μάνο. Με αποφορτίζει ότι δεν κουβαλάω τη δουλειά μου στο σπίτι και δεν συζητάω τα ίδια μαζί του. Τουλάχιστον όχι με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να του περιγράψω μια δυσκολία μου στην πρόβα, αλλά με τον τρόπο που θα μου απαντήσει, μέσα από μια άλλη ματιά, με ξεμπλοκάρει. Μου αρέσει πολύ αυτό. Δεν υπάρχουν συνταγές. Έχουμε δει ζευγάρια που δεν είναι από τον ίδιο χώρο και συμβιώνουν πολύ καλά, και άλλα που είναι στον ίδιο χώρο και τρώγονται.»
-Έχετε επιμονή και υπομονή στις σχέσεις σας;
Κατερίνα: «Όταν έχεις βαθιά επιθυμία για κάτι, βρίσκεις και το θάρρος και τη δύναμη να το κάνεις και να το υποστηρίξεις. Αν δεν το κάνεις, τότε δεν έχεις βαθιά επιθυμία για αυτό. Η επιμονή είναι τρομερά σαγηνευτική. Δεν βλέπεις πια ανθρώπους να επιμένουν. Είτε στο φλερτ είτε σε μια δουλειά, όλοι εγκαταλείπουν εύκολα. Μα η ζωή θέλει μάχες. Πρέπει να επιθυμείς κάτι πολύ.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved