Βικτώρια Χαλκίτη: «Σταρ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»
Showbiz

Βικτώρια Χαλκίτη: «Σταρ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»

Για τους χαμηλούς τόνους που διατηρεί στην ζωή της, τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε αλλά τις δουλειές της στην δισκογραφία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βικτώρια Χαλκίτη.


«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζω τη δουλειά, γιατί, ως χαρακτήρας, στις σχέσεις μου με τους δικούς μου ανθρώπους δεν είμαι χαμηλών τόνων».
Δεν υιοθέτησες ποτέ το προφίλ του σταρ, σε αντίθεση με αρκετούς καλλιτέχνες που έκαναν κάποια στιγμή μια επιτυχία «Σταρ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Εγώ πάντα, ίσως και λόγω όσων έλαβα από τον πατέρα και τη μητέρα μου, είχα ως πρώτη μου σκέψη και στόχο να υπηρετώ τη μουσική»
Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δισκογραφικά έκανες πολύ επιλεγμένες δουλειές, σαν να μη «διεκδίκησες» μεγαλύτερη παρουσία στο χώρο...

«Όταν ήθελα έντονα να κάνω δισκογραφία, δεν μου δόθηκε ευκαιρία. Έπειτα παίζουν ρόλο και οι συγκυρίες για το πώς θα έρθουν τα πράγματα. Πολλές φορές όταν κυνηγάς κάτι, δεν έρχεται όπως επιθυμείς. Ή όταν ψυχολογικά μέσα σου είσαι εντάξει, σου δίνονται παράλληλα διάφορα δώρα, Έτσι ήρθε και η πρόταση του Φοίβου το 2007 να κάνουμε μαζί το «Τέλεια», μια δουλειά που μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά, γιατί ανήκε στην ποπ σκηνή που υπηρετούσα. Ήταν ένα ευχάριστο δρο¬σερό τραγούδι και έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved