Ελεονώρα Μελέτη: Η νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Η νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά σε συνέντευξή της για την προσωπική της ζωή, αν είναι ερωτευμένη και η μεγάλη απόφαση που πήρε!


"Ξέρεις, η σχέση δύο ανθρώπων είναι ουσιαστικά η σχέση έξι ανθρώπων. Αυτός που σου αποκαλύπτεται όταν τον γνωρίζεις τη δεδομένη στιγμή και αυτή που είσαι όταν γνωρίζει ο άλλος εσένα. Αυτή που θα ήθελες να είσαι στα μάτια του και αυτός που θα ήθελε να είναι στα μάτια σου. Και αυτό που πραγματικά είστε και οι δυο σας. Για να φτάσεις στο τελευταίο κομμάτι, περνάς τα άλλα δύο στάδια, που είναι μαγικά, γιατί υπάρχει το κομμάτι του έρωτα και του ενθουσιασμού, αλλά μετά πέφτουν οι μάσκες. Γι' αυτό κάποιες σχέσεις προχωρούν και άλλες όχι. Εγώ, δυστυχώς ή ευτυχώς, δείχνω από την αρχή ποια είμαι, δεν κοροϊδεύω τον άλλο. Μάλιστα, προσπαθώ να δείχνω τα «κακά» μου πρώτα, γιατί, αν ο άλλος τα δεχτεί, μένει για εμένα" λέει στο περιοδικό People, ένθετο στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Έχει καλοκαιριάσει πλέον και έχει διάθεση να ερωτευτεί; Η παρουσιάστρια τονίζει: "Η αλήθεια είναι πως δεν πολυψήνομαι να ερωτεύομαι καλοκαίρια, γιατί θέλω το καλοκαίρι να έχω την ανεξαρτησία μου να ταξιδέψω, είμαι και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Σήμερα είμαι εδώ, αύριο μπορεί να είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου".
Είναι ερωτευμένη αυτή την εποχή;
Η ίδια δηλώνει: "Δεν ξαναβάζω κανέναν στη ζωή μου, ούτε καν με δηλώσεις. Σε εσένα είχα πει στην αρχή της σεζόν πως ήμουν με κάποιον. Το πήραν όλοι οι άλλοι και μόνο που δεν παντρεύτηκα και δεν έκανα παιδί με τον άνθρωπο. Είχα χωρίσει και διάβαζα μήνες μετά πως περνάμε μαζί τα Σαββατοκύριακα! Δεν ξαναβάζω κανέναν στις σχέσεις μου και αυτό είναι πολύ συνειδητή απόφαση".
Και προσθέτει: "Είμαι πιο αποφασισμένη. Σε όλους τους τομείς. Πρέπει να διεκδικείς αυτό που νιώθεις. Τώρα τι θα αποκομίσω απ' όλα αυτά δεν έχει σημασία".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved