Μίνως Θεοχάρης: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί απέναντι στη ζωή γενικότερα»
Showbiz

Μίνως Θεοχάρης: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί απέναντι στη ζωή γενικότερα»

Στο live της αποχώρησής του από το J2US, ο Μίνως Θεοχάρης έβγαλε έναν λόγο για το bullying.

«Ασύντακτο εξαιτίας της έντασης της στιγμής, αλλά ωραίο και αληθινό, ναι! (Γέλια)» τόνισε στο Hello.
- Το είχατε προετοιμάσει από πριν;
«Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν αρκετές εβδομάδες και ήθελα κάποια στιγμή να πω αυτά τα λόγια στην τηλεόραση. Δεν το είχα προετοιμάσει για τη δεδομένη στιγμή που έγινε, αλλά το σκεφτόμουν έντονα στα τελευταία Ιives, βλέποντας μάλιστα και πόσα παιδιά μας επισκέπτονταν στο πλατό. Ήταν σαν να έκανα flashback στην εποχή που ήμουν κι εγώ παιδί και σκεφτόμουν ότι θέλω να μοιραστώ αυτό το κομμάτι της ζωής μου με άλλους ανθρώπους και να τους πω ότι είναι πολύ σημαντικό να υπερασπιζόμαστε χωρίς φόβο τους εαυτούς μας, ειδικά τα παιδιά.»
- Η προσωπική σας αυτή εμπειρία σας έκανε ακόμη πιο δυνατό ως άνθρωπο;
«Σίγουρα. Όταν αναγκάζεσαι να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου από μια πιο μικρή ηλικία, αποκτάς δύναμη, στόχο και ένταση στη θέληση σου. Σαφώς και χάνεις κάποια πράγματα, λίγο νωρίτερα από ότι τα υπόλοιπα παιδιά, θεωρώ όμως ότι ωριμάζεις αρκετά πιο γρήγορα. Ξέρετε, τα παιδιά που έχουν βιώσει μια αντίστοιχη εμπειρία με τη δική μου, έχουν απορριφθεί, επομένως είναι σαν να πασχίζουν όλη τους τη ζωή να αποδείξουν στον εαυτό τους και στους ανθρώπους γύρω τους την αξία τους.»
- Τα παιδιά πιστεύετε ότι είναι πιο σκληρά από τους μεγάλους;
«Τα παιδιά είναι σίγουρα πιο σκληρά από τους μεγάλους. Και έτσι οφείλουν να είναι. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, ίσως αλλάξει ο τρόπος που το βλέπουμε. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί απέναντι στη ζωή γενικότερα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved