Σταύρος Σβήγκος: «Για έξι μήνες απείχα από το σεξ»
Showbiz

Σταύρος Σβήγκος: «Για έξι μήνες απείχα από το σεξ»

Ο Σταύρος Σβήγκος είχε δηλώσει πως: «τον έρωτα δεν τον παίρνω στα σοβαρά».

«Πρέπει να τον βλέπουμε καθαρά ως. παιχνίδι. Το να κλαίω, να σέρνομαι και να φωνάζω γιατί δεν με πήρε τηλέφωνο, για εμένα δεν είναι καθόλου έρωτας, αλλά ξεκάθαρος εγωισμός» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Το πέρασες ως στάδιο;
«Το πέρασα, το είδα να συμβαίνει. Είναι καθαρά η νίκη μας προς το άλλο άτομο, το να κερδίσουμε οτιδήποτε μπορούμε, από το να τον έχουμε «κολλημένο» πάνω μας μέχρι να οδηγήσουμε όλη τη ζωή του να είναι στραμμένη στη δική μας και τότε να πούμε «τελικά δεν μου κάνει», επειδή κερδίσαμε. Αυτό δεν είναι έρωτας.»
- Σε ποια ηλικία έκανες πρώτη φορά έρωτα;
«Δεκατεσσάρων ετών. Ήταν νωρίς για να ανακαλύψω αυτό το παιχνίδι. Έχασα άλλα πράγματα. Βέβαια ζούμε σε μια πολύ σεξιστική κοινωνία.»
- Πέρασες περίοδο της ζωής σου που ήσουν... sex machine;
«Ναι. Μόλις δοκιμάσεις πρώτη φορά τον έρωτα, μετά για πολλά χρόνια, μέχρι να τον απομυθοποιήσεις, είναι το μόνο που σε απασχολεί.»
- Εδώ και πόσα χρόνια τον έχεις απομυθοποιήσει;
«Εδώ και πέντε έξι χρόνια.»
- Απείχες ποτέ ερωτικά;
«Ναι. Για έξι μήνες. Ήμουν κάθετος στη «νηστεία». Συνήθως ξεκινάς μια νηστεία όταν έχεις μπουχτίσει από κάτι. Ήμουν σε μία ευαίσθητη ηλικία όταν το γνώρισα. Ζούμε όπως είπα και πριν σε μια σεξιστική κοινωνία όπου το «κόλπο» της είναι και ταμπού ταυτόχρονα. Ο,τι είναι ταμπού σε ελκύει. Θέλεις να το ανακαλύψεις κρυφά. Όταν ένα παιδί ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητα του, πέφτει με τα μούτρα και μετά λέει «Εντάξει! Αυτό ήταν» .Έπειτα ψάχνεις να βρεις την ουσία.»
- Ποια είναι η ουσία για εσένα;
«Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να μπορέσεις με έναν άνθρωπο να συνδεθείς ουσιαστικά. Όσο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου, να αισθάνεσαι και με εκείνον. Αυτό απαιτεί αντοχές και από τις δύο πλευρές. Πρέπει να βρεις τη δύναμη να έχεις ειλικρίνεια. Μέσα από μία σχέση κατάφερα να δω ποιος είμαι, τι θέλω και πώς λειτουργώ σε πράγματα τα οποία με δυσκολεύουν.»
- Έχεις κλάψει για έναν έρωτα;
«Μικρός μπορεί να έκλαιγα κατευθείαν μόλις χώριζα. Όταν περνούσα και αυτό το στάδιο, ξεκινούσε ο καινούργιος κύκλος ζωής. Στον έρωτα είναι όλα παιχνίδι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved