Λίλη Τσεσματζόγλου: «Πλέον είναι τρέλα αυτή η κατάσταση που ζούμε. Είναι παράνοια»
Showbiz

Λίλη Τσεσματζόγλου: «Πλέον είναι τρέλα αυτή η κατάσταση που ζούμε. Είναι παράνοια»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υποκριτικής αλλά και αν η ίδια έχει φτάσει ποτέ σε απόγνωση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λίλη Τσεσματζόγλου.

«Πολύ άσχημη. Έχω πάρα πολλούς φίλους - συναδέλφους που είναι σε απόγνωση, και είναι πολύ λυπηρό, γι' αυτό και θεωρώ ότι μαζί με τη δουλειά μας πρέπει να κάνουμε παράλληλα και κάτι άλλο για να ζήσουμε. Δεν μπορείς να περιμένεις πλέον από τη δουλειά του ηθοποιού να επιβιώσεις. Πλέον είναι τρέλα αυτή η κατάσταση που ζούμε. Είναι παράνοια». Όσο για το αν ο ίδιος έχει
φτάσει στην απόγνωση; «Όχι. Δεν αφήνω τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν το πολεμάω μέχρι στιγμής -γιατί αλλάζουν τα πράγματα και ελπίζω να το κρατήσω αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου-, αλλά εγώ προετοιμάζω πάντα το επόμενο βήμα. Δεν κάθομαι στ' αβγά μου. Κάνω πράγματα. Αυτό μου δίνει δύναμη. Δεν λέω ότι είναι εύκολο και να μειώσω τους συναδέλφους μου που είναι σε αυτή την κατάσταση, σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά η απόγνωση δεν σε πάει πουθενά. Πρέπει κάτι να κάνεις», καταλήγει μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved