Χωρισμός Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Όλα όσα έλεγε ο Κωστόπουλος στην τελευταία εκπομπή για την Τζένη!
Showbiz

Χωρισμός Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Όλα όσα έλεγε ο Κωστόπουλος στην τελευταία εκπομπή για την Τζένη!

Η είδηση του χωρισμού τους έχει προκαλέσει σοκ καθώς τίποτα δεν προμήνυε ότι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz θα έφτανε στον χωρισμό!

Τελικά, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς! Το κλίμα στην τελευταία τους εκπομπή ήταν συγκινητικό με τον Πέτρο Κωστόπουλο να λέει για την Τζένη Μπαλατσινού: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Τζένη Μπαλατσινού, διότι χωρίς τη Τζένη να μου τραβάει κλωτσιές από κάτω, χωρίς να με κοιτάει με εκείνο το βλέμμα που σφάζει και ελέφαντα, χωρίς τη γκρίνια δε θα έβγαινε εκπομπή μέχρι το τέλος θα με είχαν διώξει νωρίτερα. Οπότε την πρώτη μέρα είπα ότι σε αυτήν οφείλω ότι είμαι όρθιος εκεί και μιλάω και την τελευταία πως δε με έδιωξαν νωρίτερα. Και τέλος... δεν υπάρχει κανένας άλλος», ενώ αγκαλιάστηκαν πολύ τρυφερά. Οι δυο τους κοινοποίησαν την απόφαση τους μέσα από το προσωπικό τους blog γράφοντας: ««Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.

Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved