Χριστίνα Λαμπίρη: «Αλλιώς ξεκίνησα και αλλιώς έγιναν τελικά τα πράγματα»
Showbiz

Χριστίνα Λαμπίρη: «Αλλιώς ξεκίνησα και αλλιώς έγιναν τελικά τα πράγματα»

Τα όργανα των μεταγραφών και των ανανεώσεων έχουν αρχίσει. Τι γίνεται με την Χριστίνα Λαμπίρη στον ΣΚΑΪ;

«Θα απαντήσω με απόλυτη ειλικρίνεια. Επίσημα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το κανάλι. Δεν έχουμε βρεθεί για να κάνουμε τον απολογισμό μας, να δούμε ποια είναι τα δεδομένα μας...» τόνισε στο TV Έθνος.
-Το συμβόλαιο που υπέγραψες πέρυσι είχε ετήσια ισχύ με οψιόν ανανέωσης;
«Ακριβώς, που σημαίνει πως λήγει στα τέλη του μήνα. Όσο για την οψιόν, θα ενεργοποιείτο αν είχα κληθεί να ανανεώσουμε μέσα στο Μάιο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, οπότε τώρα πάμε και πάλι από την αρχή.»
-Πιο δύσκολο ήταν το περσινό καλοκαίρι, της αποχώρησής σου από το Star, ή το φετινό, που ακόμα δεν έχεις ανανεώσει;
«Αναμφισβήτητα πιο δύσκολο ήταν το περσινό γιατί έπρεπε να διαχειριστώ μια τεράστια αλλαγή. Έπειτα από μια μακροχρόνια, άψογη συνεργασία με το Star, αποφάσισα να κάνω ένα βήμα παρακάτω και να βρεθώ σε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον, όπου αλλιώς ξεκίνησα και αλλιώς έγιναν τελικά τα πράγματα.»
-Ποιος ήταν ο κυριότερος λόγος που έκλεισες πίσω σου την πόρτα του Star;
«Δεν ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση. Ήταν μια απόφαση που την πήραμε... κοινή συναινέσει. Από το Star έφυγα έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ, όμως κι εκεί παρά τα όσα ακουγόντουσαν, ότι θα αναλάμβανα πρωινή εκπομπή, ή του Σαββατοκύριακου κ.λπ., τελικά κανείς δεν με κάλεσε να μου προτείνει κάτι τέτοιο. Έτσι, επειδή μετά το τέλος του «Super Star» είχα κάνει δύο χρόνια δελτίο και είχα απομακρυνθεί από το gossip, πίστεψα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσω ένα καινούργιο τηλεοπτικό βήμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved