Μαρία Σολωμού: «Οικονομικά τα έβγαλα δύσκολα πέρα»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Οικονομικά τα έβγαλα δύσκολα πέρα»

Τα τελευταία δύο χρόνια η Μαρία Σολωμού είχε σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις και να κάνει φωτογραφίσεις. Σε τι οφείλεται αυτή η αποχή;

«Πραγματικά όλο αυτό μου θύμισε παλιές εποχές, που είχα τη μια φωτογράφιση μετά την άλλη και σκέφτομαι πώς το έκανα. Τι κουράγιο είχα! Έχει την πλάκα του, αλλά η ιδέα να ξυπνήσω, να πάω σε φωτογράφιση είναι πια πολύ μακριά από εμένα. Το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να μην είμαι συνέχεια σε ένα περιοδικό ή μια εκπομπή. Αν δεν έχω δουλειά, δεν βρίσκω το λόγο να βγω κάπου απλά για να υπάρχω και αυτή η απόχη μου ήταν πολύ συνειδητή.
Πριν περίπου δύο χρόνια, έκανα τέσσερις θεατρικές παραστάσεις και η συνεχής έκθεση στα media, καθώς χρειαζόταν για να προωθήσω τη δουλειά μου, με κούρασε πολύ. Έπειτα ακυρώθηκε μια παράσταση όπου θα συμμετείχα, οπότε αποφάσισα να μη δουλέψω. Ήθελα να σταματήσω για λίγο, παρόλο που ήταν δύσκολη περίοδος. Πέρσι κάθισα ολόκληρο το καλοκαίρι και ένιωσα άνθρωπος. Το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη και έπειτα ήρθε ο χειμώνας και δεν ήθελα να δουλέψω. Οι προτάσεις που είχα δεν ήταν κάτι που ήθελα να κάνω, δεν μπήκα σε δίλημμα, το ένα "όχι" ερχόταν μετά το άλλο. Φυσικά, οικονομικά τα έβγαλα δύσκολα πέρα, αλλά ήδη υπήρχε η ιδέα ότι θα γίνει η περιοδεία στο εξωτερικό» τόνισε στο People.
-Πώς ήταν το διάστημα μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό;
«Θέλω να σου πω πως, παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς δεν δούλεψα, ξεθεώθηκα! Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω, το δεκάωρο γύρισμα ή το από την τράπεζα στο λογιστή και αμέσως μετά στο σχολείο για το μικρό. Έτρεχα για ό,τι μπορείς να φανταστείς, ό,τι είχα αφήσει σε εκκρεμότητα το τακτοποίησα. Απέκτησα όλες τις ευθύνες μιας νοικοκυράς και δεν μου άρεσε ούτε αυτό. Έφτανα στο σπίτι πολύ κουρασμένη και ήθελα να κοιμάμαι από τις 10.00 το βράδυ που έβαζα το μικρό για ύπνο, όμως δεν το έκανα, γιατί χρειαζόμουν λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Τελικά, δεν ήταν πολύ ξεκούραστα και φέτος. Δεν πήγα σε ένα εστιατόριο να φάω, σε ένα μπαράκι να πιω ένα ποτό. Πάντως, διάβασα πολλά βιβλία. Μέσα σε ένα μόνο μήνα, διάβασα επτά βιβλία, κάτι που μου είχε λείψει πολύ. Είμαι βιβλιοφάγος και, όταν δεν έχω σενάρια, διαβάζω βιβλία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved