Ο Γεωργαντάς, η Σταμάτη και το «σκάσε»
Showbiz

Ο Γεωργαντάς, η Σταμάτη και το «σκάσε»

Ο Θέμης Γεωργαντάς σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς ήταν η συνεργασία του με την Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό» και αν τον είχε φέρει κάποιες στιγμές σε δύσκολη θέση.

Όταν σου έγινε πρόταση για το «Πρωινό», προβληματίστηκες επειδή θα είχες δίπλα σου τη Σάσα Σταμάτη, για την οποία είχες δηλώσει ότι δεν θα ήθελες να συνεργαστείς;

«Δεν θα σου μιλήσω για τη Φαίη, γιατί πραγματικά ήμουν φαν της από τότε που την πρωτοείδα, γι' αυτό και την καλούσα κάθε χρόνο στο OK του MAD. Όταν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιώργος Λιάγκας, με τον οποίο γνωριζόμασταν απλώς κοινωνικά, αιφνιδιάστηκα ευχάριστα γιατί έδειξε ότι γνώριζε πολύ καλά τι μπορώ να κάνω και μου έδωσε να καταλάβω πώς είχε φανταστεί την παρουσία μου στο Πρωινό. Προβληματίστηκα περισσότερο επειδή θα έπρεπε να ήμουν μέλος μίας καθημερινής εκπομπής, παρά για τη Σάσα. Δεν αναιρώ καθόλου αυτό που είχα πει για εκείνη, γιατί ισχύει απολύτως. Δεν με ενοχλούν όμως τόσο αυτά που λέει όσο η ένταση της φωνής της. Ειλικρινά μιλώντας, μου πήρε έναν μήνα να τη συνηθίσω δίπλα μου και να προσαρμοστώ. Υπήρχαν μέρες που τη λάτρευα και άλλες που ήθελα να την πατήσω κάτω! Πλέον έχω μάθει τα κουμπιά της και νομίζω ότι μπορώ να την κουμαντάρω».

Υπήρχαν στιγμές που η Σάσα Σταμάτη σε έφερε σε δύσκολη θέση ;

«Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το σκάσε που μου είπε στον αέρα της εκπομπής, για το οποίο της έκανε παρατήρηση και ο Γιώργος. Για εκείνη ήταν πολύ φυσιολογικό, γιατί έτσι μιλάει με τους φίλους της, αλλά το θεώρησα πραγματικά πολύ αγενές. Επίσης, με ενόχλησε πολλές φορές όταν πήγαινα να εκφράσω την άπο ψή μου για πρόσωπα που γνωρίζω, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια ή η Ναταλία Γερμανού και αμέσως άκουγα την ατάκα: "Μίλησε τώρα και ο εκπρόσωπος Τύπου" . Το θεωρώ άδικο, γιατί αυτά που έλεγα τα πιστεύω και το είπα και στην ίδια ότι είχε καταντήσει γραφική, όταν έλεγε και ξαναέλεγε το ίδιο πράγμα», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved