Ποια είναι η παρέα της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο;
Showbiz

Ποια είναι η παρέα της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο;

Στην Πάτμο περνά τις διακοπές της η Τζένη Μπαλατσινού.

Δεν είναι όμως μόνη της. Στις δύσκολες στιγμές που περνά μετά και τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο και την ανακοίνωση του διαζυγίου της έχει στο πλευρό της τους ανθρώπους που εκείνη θέλει. Τις φίλες της, Νίκη Ξάνθου και Αννυ Καλογιάννη. Μετά από καιρό. Χωρίς παιδιά και σύζυγο, κάνει τις διακοπές της. Μοιάζει χαλαρή, αέρινη, κάποιες στιγμές χαμογελά όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.
Ακόμη και το χρώμα του μαγιό της, ένα βαθύ μοβ, θα μπορούσε να μαρτυρήσει τη θλίψη που κανένας αιγαιοπελαγίτικος κυματισμός δεν μπορεί να πάρει μακριά.
Παραμονή του Προφήτη Ηλία. Οι τρεις φίλες χαλαρώνουν στην άμμο, βουτούν στη θάλασσα, απολαμβάνουν μπίρες που η Τζένη σπεύδει να φέρει από το μπαρ, παίζουν με τον σκύλο ράτσας πίντσερ της Νίκης Ξάνθου. Αργότερα το απόγευμα θα ανέβουν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία για τον καθιερωμένο εσπερινό.
Αθόρυβα και διακριτικά, το βράδυ θα βρει την παρέα της Τζένης στη Χώρα του νησιού - δύο ημέρες μετά μάλιστα η ίδια εθεάθη να δειπνεί με τον κουμπάρο της Νίκο Χατζηνικολάου σε γνωστό εστιατόριο. Ηταν η πρώτη εβδομάδα ύστερα από πολλά χρόνια που η ίδια δεν έχει να ασχοληθεί με κανέναν άλλο παρά μόνο με τον εαυτό της. Και δεν άφησε κανένα βλέμμα και κανέναν -εκκωφαντικό- ψίθυρο να διασαλεύσει την εσωτερική ησυχία της. Αφέθηκε στην αύρα της αγαπημένης της Πάτμου, στην οικειότητα των στενών φίλων, στα πολύ προσωπικά ψυχικά κελεύσματά της. Εξερευνώντας από την αρχή τον τόπο, μα πάνω απ' όλα τον εαυτό της.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved