Ποια διάσημη μαμά περιμένει τον γιο της στο μπαλκόνι;
Showbiz

Ποια διάσημη μαμά περιμένει τον γιο της στο μπαλκόνι;

Μετρά ήδη είκοσι χρόνια επιτυχημένου γάμου, έχει έναν 14χρονο γιο που λατρεύει, όμως είναι και το μεγαλύτερο άγχος της καθώς οι μεγαλύτεροι φόβοι της έχουν να κάνουν με εκείνον.

Μάλιστα, ενώ ευχόταν η ίδια να μην γίνει σαν τη μητέρα της που την περίμενε όταν ήταν μικρή με τη ρόμπα στο μπαλκόνι, κάνει ακριβώς το ίδιο περιμένοντας τον γιο της να επιστρέψει από κάποια έξοδό του. Ο λόγος για την Ρένια Λουιζίδου η οποία μιλώντας για τον σύζυγό της, τον Θάνο, αποκαλύπτει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της και πώς οι δυο τους το... παλεύουν: «Με αγάπη, αλληλοεκτίμηση, με καθημερινό αγώνα, με υποχωρήσεις, με τρυφερότητα, μα κυρίως με χιούμορ» λέει η ηθοποιός στη real και συνεχίζει: «Εμένα, αν με καταφέρεις να γελάσω με καλό χιούμορ, με κέρδισες για πάντα! Υπάρχουν και συγκρούσεις και τριβές και καβγάδες -κακά τα ψέματα- αλλά με το που επιστρατεύει το χιούμορ, τα ξεπερνάμε όλα και... κλαίμε από τα γέλια»!

Άλλωστε είναι διακεκριμένος διασώστης, πώς θα μπορούσε να μη σώσει έναν γάμο;

«Άσ' το αυτό, σε παρακαλώ, γιατί τρέμω απ' τον φόβο μου κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο και τον καλούν για διάσωση. Αλλά τον καμαρώνω και εκτιμώ πολύ ότι είναι εθελοντής διασώστης και νοιάζεται τόσο για όσους έχουν πρόβλημα... Το θαυμάζω πολύ αυτό στον Θάνο»!

Και ο γιος σου; Έχεις φοβίες και με εκείνον;

«Με αυτόν, μόνο... φοβίες έχω! (σ.σ. Γελάει). Έπαθα αυτό που με φρίκαρε μικρή όταν έβλεπα τη μάνα μου να με περιμένει με ρόμπα στο μπαλκόνι! Έλεγα «εγώ δεν θα γίνω ποτέ έτσι» και έγινα... ακριβώς αυτό! Μόνο που... κρύβομαι να μη με δουν οι φίλοι του την ώρα που γυρνάνε απ' τις εξόδους τους και δεν φοράω ρόμπα (σ.σ. γελάει)! Αλλά το μπαλκόνι, μπαλκόνι! Έγινε πια 14 χρόνων και ζω βουβά τον φόβο μου, για όσα μπορούν να συμβούν...»

Με τον Γρηγόρη Βαλτινό θα είστε μαζί και τον χειμώνα και μάλιστα σε δύο παραστάσεις, το Prenom που θα ανέβει στο «Ιλίσια» και απ' το Πάσχα στον «Βιολιστή στη στέγη» που πρόκειται να ανέβει στο Badminton.

«Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με τον Γρηγόρη. Λατρεύω το ταλέντο του, λατρεύω και το βιτριολικό του χιούμορ! Μετά την περιοδεία και πριν από τις δύο νέες αυτές παραγωγές θα κάνω και σινεμά, πρωταγωνιστώντας στο «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» τη μεγάλη θεατρική επιτυχία που μεταφέρει στον κινηματογράφο ο Βασίλης Μυριανθόπουλος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved