Ελληνίδα ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Δείτε τι έγραψε στο facebook!
Showbiz

Ελληνίδα ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Δείτε τι έγραψε στο facebook!

Eλληνίδα ηθοποιός, η οποία ήταν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ίδια έγραφε στην προσωπική της σελίδα αυτό που αισθανόταν και έδειχνε ότι κάτι τρέχει! Μάλιστα λίγη ώρα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας, έγραψε: «ΜΕΤΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 20 ΧΑΠΙΑ δεν αστιευομαι με την χαμοζωη μου και εχω σιχτιριαστει που την γλυτωσΑ.......ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥΦΕΡΝΕ ΣΚΟΤΟΔΕΙΝΗ......ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΟΥ ΑΡΗ ΜΟΥ ΑΡΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ» και παρόμοια άλλα status.
H σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μας ενημέρωσε μέσω της δικής της σελίδας στο facebook πως όντως η Μαρία Ξενουδάκη έκανε το Σάββατο απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας χάπια, αλλά ευτυχώς την πρόλαβαν και στο πλευρό της είναι οι δικοί της άνθρωποι.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Να σας ενημερώσω ότι η Μαρία Ξενουδάκη όντως έκανε απόπειρα χθες πίνοντας χάπια αλλά ευτυχώς με την βοήθεια του θεού την πρόλαβαν θα την αναλάβει ένας δικός της άνθρωπος από εδώ και πέρα και νομίζω ότι θα είναι ασφαλής γιατί θέλει να το επαναλάβει... Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση...»!


Να αναφέρουμε ότι η Μαρία Ξενουδάκη, η γνωστή ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του «Αντιθεάτρου», βρίσκονταν σε απόγνωση από το 2010 μιας και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved