Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν είπα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι κακό»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν είπα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι κακό»

Γιατί επιλέγει η Τόνια Σωτηροπούλου να εξαργυρώνει τις διεθνείς της συμμετοχές μόνο στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα;

«Tι σημαίνει εξαργυρώνω; Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω ωραίες δουλειές. Αγαπώ τον κινηματογράφο και φυσικά σκοπεύω να συμμετάσχω και σε ελληνικές παραγωγές. Έχουμε άλλωστε τόσους ταλαντούχους σκηνοθέτες. Οι ηθοποιοί είμαστε λίγο-πολύ νομάδες. Μπορούμε να δουλέψουμε οπουδήποτε, μια και στην έκφραση δεν υπάρχουν σύνορα. Η τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει. Είναι κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο και επομένως δεν μου κάνει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Εξομολογείται ότι παλιότερα κάποιος σκηνοθέτης την είχε ερωτευτεί και δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι τα social media, με τα οποία έχει πάθος, είναι εργαλείο δουλειάς για μια νέα και ανερχόμενη ηθοποιό όπως εκείνη αλλά και μέσο εκτόνωσης: « Ασχολούμαι μόνο με το Instagram. Δεν διαθέτω Twitter».
τον λογαριασμό της στο Instagram αυτοπροσδιορίζεται με τη φράση: «Είμαι ένας γκέι άνδρας εγκλωβισμένος στο σώμα μιας γυναίκας». Διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί: «Εννοώ ότι η προσέγγισή μου στα πράγματα είναι περισσότερο ανδρική απ' ό,τι γυναικεία. Εχω πολλούς γκέι φίλους, τους οποίους και θαυμάζω».
Η αλήθεια είναι ότι η Τόνια έχει κατά καιρούς προκαλέσει την προσοχή των ΜΜΕ διακωμωδώντας ή καυτηριάζοντας μέσω των αναρτήσεών της στο Instagram πρόσωπα και καταστάσεις, τοποθετώντας εαυτόν στη δίνη του μιντιακού κυκλώνα. «Διακωμωδώ τους πάντες, αρχίζοντας πρώτα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν είπα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι κακό. Δεν κάνω κάτι για να ενοχλήσω ή να προκαλέσω ζημιά στον άλλον. Κάποιες παρατραβηγμένες ιστορίες με δίδαξαν εκ των υστέρων πολλά. Συχνά αλλιώς τα λες τα πράγματα και δυστυχώς αλλιώς μεταφέρονται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved