Κάτια Δανδουλάκη: «Και έχω προδοθεί και έχω προδώσει»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Και έχω προδοθεί και έχω προδώσει»

Η ηρωίδα του έργου που υποδύεσαι, προδίδει τον άντρα της. Έχει προδώσει ποτέ κάποιον από τους συντρόφους της η Κάτια Δανδουλάκη;

«Και έχω προδοθεί και έχω προδώσει, αλλά δεν το έκανα σε μία σχέση ζωή;. Η προδοσία είναι πολύ πικρό πράγμα και δύστυχα» είμαστε ταγμένοι να γινόμαστε και ούτε, αλλά και θύματα. Το μόνο που μπορεί να σώσει τη σχέση, μετά την προδοσία, είναι να υπάρχει ειλικρίνεια, γιατί έτσι αυτό που έζησες δεν φτηναίνει και δεν ακυρώνεται. Δεν μπορεί βέβαια με τον άνθρωπο τον οποίο πρόδωσε; να γίνετε αμέσως φίλοι, αλλά σιγά σιγά όλα αμβλύνονται γιατί κατά βάθος όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορεί; να κρατήσεις τον άλλον με το ζόρι. Ο έρωτας είναι υπέροχος όσο θέλει ο ένας τον άλλον πάρα πολύ» τόνισε στο ΟΚ.
-Δηλαδή, όταν απάτησες το είπες;
«Ναι, εκ των υστέρων βέβαια, όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί δεν μπορείς να πεις ποτέ: «Τώρα θα σε απατήσω». Αλλά δεν είναι απίθανο, αν δεν είσαι απόλυτα ερωτευμένη, να νιώσεις κάτι δυνατό για κάποιον άλλον και να βρεθείς ξαφνικά σε μία «λίμνη» προδοσίας. Ζωή είναι αυτή και μπερδεύεται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved