Κατερίνα Στανίση: «Δεν υπήρξα ποτέ κονσοματρίς, πάντα ήμουν τραγουδίστρια»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Δεν υπήρξα ποτέ κονσοματρίς, πάντα ήμουν τραγουδίστρια»

Η Κατερίνα Στανίση έχει αποκαλύψει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, στο παρελθόν έχει περάσει και δύσκολες στιγμές τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική της.

«Όχι, κάποτε δεν ήταν έτσι. Ήμουν με ανθρώπους που με πήγαιναν πίσω. Όχι όλοι, αλλά μερικοί μου έκαναν και κακό. Πλέον, δεν θέλω πολλούς ανθρώπους γύρω μου και προτιμώ να είμαι μόνη, όπως είμαι σήμερα. Αυτά, όμως, δεν τα ήξερα πάντα, έπαθα και έμαθα. Η σοφία έρχεται με τον χρόνο. Καλά είναι τα νιάτα, αλλά δεν έχουν τη γνώση, μόνο τον παρορμητισμό. Κάποτε ήμουν άλογο που ήθελε να τρέξει και εγώ είχα ανθρώπους που μου τραβούσαν τα γκέμια. Δεν μπορώ έτσι εγώ! Και ποιος μπορεί, θα μου πεις;» τόνισε στο Down Town Κύπρου.
Η τραγουδίστρια σχολίασε την δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα πως οι περισσότερες τραγουδίστριες της εποχής της έκαναν κονσομανσιόν: «Μα, έτσι είναι. Δεν σημαίνει ότι κατέβαινες στην παρέα κάποιου και μετά έφευγες μαζί του ζευγαρωμένη, αλλά ότι του κράταγες παρέα. Πήγαινες στον πελάτη να μιλήσεις και του κρατούσες συντροφιά. Αυτό δεν γινόταν σε όλα τα μαγαζιά, αλλά μόνο σε εκείνα της επαρχίας. Ξέρεις, ειδικά τότε, ο πελάτης είχε μεγάλη δύναμη και πάντα δίκιο. Αν σε ζητούσε ένας θαμώνας κι εσύ δεν πήγαινες, μπορούσε να το πει στον μαγαζάτορα και να σε διώξει. Θα έπαιρνε άλλη τραγουδίστρια, που θα μιλούσε στους πελάτες. Σιγά το δύσκολο! Αλλά δεν υπήρξα ποτέ κονσοματρίς, πάντα ήμουν τραγουδίστρια. Αλλά τότε επιβαλλόταν να πας στον πελάτη να πείτε δυο λόγια. Η νύχτα ήταν σκληρή και αλύπητη. Θα έχανα τη δουλειά μου! Αυτό ήταν τότε το σύστημα. Γιατί να λέμε ψέματα στον κόσμο;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved