Γιάννης Σαββιδάκης: «Δεν την ψώνισα ποτέ. Πότε πρόλαβαν να δουν ότι καβάλησα το καλάμι;»
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: «Δεν την ψώνισα ποτέ. Πότε πρόλαβαν να δουν ότι καβάλησα το καλάμι;»

O Γιάννης Σαββιδάκης είχε μια πολύ μεγάλη καριέρα και κάποια στιγμή αποστασιοποιήθηκε από τα πράγματα. Ποιος ήταν ο λόγος;

«Αποστασιοποιήθηκα πιστεύοντας ότι μπορώ να κερδίσω το χαμένο χρόνο. Τελικά δεν βγήκε αυτό το σχέδιο. Παντρεύτηκα, αντιμετωπίσαμε κάποιους θανάτους και προβλήματα στην οικογένεια, έπειτα ασχολήθηκα και με επιχειρηματικές δραστηριότητες εκτός της μουσικής βιομηχανίας και της showbiz. Δεν είχα ανάγκη να δουλεύω «νυχτοκάματα» και να υποκύπτω σε κάθε ενδεχόμενο συμβιβασμό. Μπορούσα βέβαια παράλληλα να γράφω τραγούδια για μένα και για άλλους. Σιγά σιγά ήδη μερικά από αυτά δειγματίζονται στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα κάνω lives ανά την Ελλάδα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Όταν σβήνουν τα φώτα, πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από τους καλλιτέχνες χάνονται. Αισθάνθηκες κάτι αντίστοιχο;
«Αυτό ισχύει σίγουρα για τα τηλεοπτικά φώτα, αλλά ούτως ή άλλως εκεί δεν ήμουν στην πρώτη γραμμή.»
- Πολλοί σου καταλόγισαν «σνομπισμό» κατά την περίοδο που σημείωνες μεγάλη επιτυχία.
«Το αντίθετο θα έλεγα ότι συνέβη. Πολλές φορές μου έλεγαν «γιατί είσαι τόσο ήπιων τόνων,» Δεν την ψώνισα ποτέ. Πότε πρόλαβαν να δουν ότι καβάλησα το καλάμι; Είναι αηδίες που υποστηρίζουν ορισμένοι. Είναι τελείως ανυπόστατο αυτό. Ποτέ δεν ήμουν σνομπ και υπάρχει πολύς κόσμος μέσα στο κύκλωμα που υποστηρίζει ότι αυτό μου κόστισε, αλλά δεν με ενδιαφέρει/Ημουν πάντα ένας από την μπάντα. Μου αρέσει η ομαδική δουλειά. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τα απωθημένα του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved