Mοναχικές διακοπές στη Χαλκιδική για την πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» ...
Showbiz

Mοναχικές διακοπές στη Χαλκιδική για την πρωταγωνίστρια της «Μουρμούρας» ...

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου βρέθηκε στα πάτρια εδάφη, και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική, να κάνει διακοπές χωρίς όμως να έχει στο πλευρό της τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και μια φίλη της βούτηξαν στα καταγάλανα νερά της Χανιώτης. Οι δύο φίλες απόλαυσαν το μπάνιο τους στο beach bar του Αντώνη Κανάκη «Μόλος» και σύμφωνα με τη real, έμειναν μέχρι αργά, χορεύοντας και διασκεδάζοντας με την παρέα τους μέχρι τη δύση του ήλιου!
Η Ιωάννα, μόλις κατάφερε να ξεκλέψει λίγο ελεύθερο χρόνο, έσπευσε να επισκεφτεί την οικογένειά της και να συναντήσει παιδικούς της φίλους. Η Χαλκιδική είναι ο τόπος στον οποίο έχει περάσει πολλά καλοκαίρια και την αγαπάει πολύ. Όσο για τη σχέση της με τον Πάνο Βλάχο, πολλοί θα μπορούσαν να βγάλουν διάφορα βιαστικά συμπεράσματα ότι δήθεν το ζευγάρι περνάει κρίση και γι' αυτό η Ιωάννα είναι μόνη της, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα όχι μόνο είναι μαζί αλλά διανύουν και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους. Συγκατοικούν από τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι του ηθοποιού στη Βούλα ενώ η συνεργασία τους στη σειρά του Alpha τους έχει κάνει να «δεθούν» πολύ περισσότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved