Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια εικόνα για το πού πηγαίνει η μαμά τους»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια εικόνα για το πού πηγαίνει η μαμά τους»

Ποια ήταν η αντίδραση των γιων της Ντορέττας Παπαδημητρίου όταν τους το ανακοινώσε;

«Τα παιδιά μου σε ό,τι έχει να κάνει με άλλα παιδιά, είτε αφορά τον «Τρωικό Πόλεμο» είτε την εκπομπή «Χτύπα ξύλο», είναι πολύ θετικά. Το «Music School» τους άρεσε ως ιδέα και αμέσως άρχισαν τις ερωτήσεις για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες. Θέλουν μάλιστα κάποια στιγμή να τους πάρω μαζί μου στο πλατό και να παρακολουθήσουν από κοντά το γύρισμα. Για να είμαι ειλικρινής, το συζητήσαμε εκτενώς το θέμα αυτό μαζί γιατί μας άλλαξε τα σχέδια των καλοκαιρινών μας διακοπών λόγω των γυρισμάτων» τόνισε στο Hello.
- Αν και είναι μικροί, εμπιστεύεστε τη γνώμη τους;
«Σαφώς! Συζητάω μαζί τους τα πάντα. Όμως μόνο όταν ξέρω με σιγουριά ότι κάτι θα γίνει, γιατί δεν θέλω να τους αναστατώνω χωρίς λόγο. Πάντα τους εξηγώ τι θα κάνω. Θέλω να έχουν μια εικόνα για το πού πηγαίνει η μαμά τους, μια και δεν έχω ένα σταθερό γραφείο όπως άλλοι γονείς.»
- Το «Music School» θα είναι μια εκπομπή για όλη την οικογένεια;
« Ναι, βέβαια. Έχει να κάνει με παιδιά αλλά απευθύνεται και στους μεγάλους.»
-Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;
«Κυρίως με τράβηξε το γεγονός ότι είναι ένα πρόγραμμα πολύ προστατευτικό απέναντι στα παιδιά, χωρίς ανταγωνισμούς, και έχει μια τρυφερή ατμόσφαιρα που νομίζω ότι θα περάσει και στους τηλεθεατές. Μου άρεσαν επίσης οι συνεργάτες, η ομάδα πίσω από τις κάμερες και οι τέσσερις δάσκαλοι, οι οποίοι είναι πολύ σωστοί και φιλικοί απέναντι στα παιδιά.»
-Επομένως το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις στο «Music School» ήταν σημαντικός λόγος για να δεχτείτε;
«Ναι. Δεν θα μου άρεσε αν υπήρχε έντονος ανταγωνισμός ή αποχωρήσεις στο παιχνίδι. Τα 16 παιδιά που συμμετέχουν έχουν γίνει ήδη φίλοι μεταξύ τους. Είναι μια παρέα και στόχος τους είναι να μάθουν, να πάρουν πράγματα από το παιχνίδι και τους δασκάλους τους και να ασχοληθούν με τη μεγάλη τους αγάπη, το τραγούδι. Τα παιδιά που συμμετέχουν έχουν στείλει στην πρώτη φάση των οντισιόν με δική τους θέληση τα βίντεο τους. Είναι σημαντικό αυτό για ένα παιδικό πρόγραμμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved