Τον είχαμε για καλοαναθρεμένο και εκείνος αποκάλυψε το αντίθετο: «Και χαλάκια πούλησα και το ρομπότ έκανα»
Showbiz

Τον είχαμε για καλοαναθρεμένο και εκείνος αποκάλυψε το αντίθετο: «Και χαλάκια πούλησα και το ρομπότ έκανα»

Γνωστός ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι έκανε πολλές δουλειές μέχρι να φτάσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη υποκριτική και να φανταστείτε ότι τον είχαμε για καλοαναθρεμένο.


- Είναι αλήθεια ότι παράλληλα με το πανεπιστήμιο κάνατε και πολλές δουλειές για να τα βγάλετε πέρα οικονομικά;

Μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο και βλέποντας την πραγματικότητα του επαγγέλματος (ναυπηγική) που είχα επιλέξει, μου κόπηκαν τα πόδια. Προσγειώθηκα απότομα. Στο πρώτο έτος για να μαζέψω κάποια χρήματα εργάστηκα ωδ χειριστής υπολογιστών. Κρυφά από όλους άφησα τη σχολή στο δεύτερο έτος και έδωσα εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο Bilkent , στο τμήμα της όπερας. Πέρασα, αλλά και πάλι κατάλαβα ότι ούτε τραγουδιστής της όπερας ήθελα να γίνω. (Γέλια.) Πήγα στο τμήμα μιούζικαλ και άρχισα μαθήματα χορού κι εκεί κατάλαβα ότι είμαι στο στοιχείο μου. Μάλιστα, με την ενθάρρυνση ενός καθηγητή μου, αν και αρχάριος, ξεκίνησα να παραδίδω μαθήματα χορού για να κερδίζω κάποια χρήματα. Παράλληλα, άρχισα να κάνω φωνητικά στη leman Sam.

Η περιπέτεια συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα;
«Βέβαια, και χαλάκια πούλησα, και εισιτήρια στη μαύρη αγορά, κόλλησα ταινίες ασφαλείας σε παράθυρα, βρέθηκα και στο Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης να μεταφράζω, αλλά και στη θέση του κλητήρα. Επίσης, ντυνόμουν ρομπότ και πήγαινα και χόρευα σε πανηγύρια, μέχρι σε περίπτερο στην Έκθεση Βιβλίου είχα εργαστεί. Σιγά-σιγά όμως άρχισα να εργάζομαι και πάνω στο αντικείμενο μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο μιούζικαλ «sarkilar Susars». Στη συνέχεια ο Haldun Abi μου πρόσφερε ένα ρόλο στην παράσταση «Sevgilime Goz ol». Πρόκειται για έναν άνθρωπο που μου έμαθε πολλά πράγματα, πολύ σημαντικός δάσκαλος. Στην πραγματικότητα, τη δουλειά που έχω σήμερα την οφείλω σε αυτόν» είπε στο περιοδικό Λοιπόν ο Τούρκος ηθοποιός, Halit Ergenc, γνωστός σε όλους μας από τη σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved