Μαίρη Συνατσάκη: Η θλίψη από τον χωρισμό με τον Μύρωνα Στρατή
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η θλίψη από τον χωρισμό με τον Μύρωνα Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη φέτος θα είναι στην ομάδα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της το έχει ρίξει στην δουλειά!

-Πέρασες μία χρονιά ευρύτερων αλλαγών. Έπειτα από πολλά χρόνια, χώρισες με τον Μύρωνα Στρατή. Επαναπροσδιόρισες πράγματα της ζωής σου μετά το χωρισμό;
«Νομίζω ότι είναι πολύ φυσιολογικό και θεωρώ πολύ υγιές όταν συμβαίνει μία τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου να κοιτάς πρώτα τον εαυτό σου, το τι έχει συμβεί, και να κάνεις ανασκόπηση μετρώντας τα πράγματα μέσα σου. Είναι σαν να ξαναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε διαφορετικές βάσεις. Αν έχεις υπάρξει με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια και δεν έχεις μάθει τίποτα από εκεί-νον και τη σχέση σας, είναι κρίμα. Έμαθα πράγματα από αυτή τη σχέση. Βρίσκομαι σε ένα άλλο επίπεδο απ' όταν ξεκινήσαμε να είμαστε μαζί με τον Μύρωνα.»

Ήταν σοκαριστικός για εσένα ο χωρισμός με τον Μύρωνα Στρατή;

Αντιλαμβάνομαι τα πράγματα που μου συμβαίνουν στη ζωή μου και απέχουν πολύ από το σοκ - τουλάχιστον για μένα. Ήταν μια φοβερά έντονη αλλαγή σε πρακτικό και εσωτερικό επίπεδο. Αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που νομίζω ότι όλοι μας έχουμε αισθανθεί.

Κάθε είδους απώλεια φέρνει θλίψη. Πέρασες αυτό το στάδιο;

Εννοείται. Πώς αλλιώς θα γινόταν; Προφανώς και βίωσα θλίψη. Δεν είμαι καθόλου πιο ενδιαφέρουσα στο κομμάτι του χωρισμού από οποιονδήποτε άλλον έχει χωρίσει. Αντιμετώπισα όλα τα αρνητικά συναισθήματα.

πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved