Εβελίνα Παπούλια: «Νιώθω πλούσια για όλα αυτά που έζησα στην προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Νιώθω πλούσια για όλα αυτά που έζησα στην προσωπική μου ζωή»

Η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξή της μίλησε για τη προσωπική της ζωή και τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή της.

Σήμερα, τώρα στα δύσκολα που περνάμε, πιστεύετε πως τα ζευγάρια αναζητούν τις ισχυρές σχέσεις ή τις σχέσεις από έρωτα;

«Νομίζω πως σήμερα όλοι γύρω μας δεν αναζητούν τίποτα απολύτως. Οι άνθρωποι δυστυχώς δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ερωτευθούν εύκολα. Οι πάντες έχουν μια μανία να ζουν τα πράγματα γρήγορα, να βιώνουν την καθημερινότητα σε... fast forward, σαν να μην υπάρχει αύριο και αυτό πραγματικά και με τρομάζει και δεν το καταλαβαίνω. Οπότε, που καιρός για έρωτες».

Στα δύσκολα καλύτερα μαζί ή μόνος;

«Θέλει και ρώτημα; Φυσικά και είναι καλύτερα μαζί. Στα δύσκολα έχεις την ανάγκη να νιώσεις πως βρίσκεται δίπλα σου ένας άνθρωπος που σε καταλαβαίνει, που σε στηρίζει, που σου κρατά το χέρι για να μπορέσεις να συνεχίσεις».

Απ' όλα αυτά που κουβεντιάζουμε τόση ώρα αντιλαμβάνομαι πως είστε ένας άνθρωπος του συναισθήματος...
Ναι, το ομολογώ! Είμαι άνθρωπος του συναισθήματος, το λατρεύω το συναίσθημα και γι' αυτό ίσως δεν μου αρέσει και η λογική. Ζω με το συναίσθημα και γενικότερα είμαι άνθρωπος που προτιμά το χάος και επιθυμεί το παράλογο».

Όταν σκέφτεστε το τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα, το τι έχετε ζήσει μέχρι σήμερα, τι συναισθήματα νιώθετε;

«Νιώθω πλήρης, νιώθω πλούσια για όλα αυτά που έζησα στην προσωπική μου ζωή. Ο πλούτος μου είναι οι προσωπικές μου σχέσεις».
Πηγή:TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved