Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η αλήθεια θα φανεί, δεν κρύβεται»
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η αλήθεια θα φανεί, δεν κρύβεται»

Πόσο άλλαξε η τηλεόραση τη ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

«Η τηλεόραση είναι ένα επάγγελμα. Καμία δουλειά δεν είναι εύκολη. Ολα απαιτούν τις θυσίες τους. Από κει και πέρα το θέμα είναι να σε γεμίζει αυτό που κάνεις και να μη σε πάει πίσω στη ζωή σου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Τι σε έχει διδάξει η τηλεόραση σε ανθρώπινο επίπεδο;
«Πολλές φορές με τρομάζει η δύναμή της. Ολα αποκτούν άλλη διάσταση. Αυτό βέβαια έχει και τη θετική του πλευρά, διότι βλέπεις πως όταν πρόκειται για έναν κοινό σκοπό, όπως είναι οι εκπομπές φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο κόσμος συσπειρώνεται και γίνεται μια γροθιά. Αυτή η ευαισθησία κάποιων ανθρώπων που δεν έχουν τη δυνατότητα αλλά θέλουν να προσφέρουν ό,τι τους περισσεύει είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια.»
- Πόσο σε επηρεάζουν τα αρνητικά δημοσιεύματα; Πώς τα αντιμετωπίζεις;
«Ανάλογα σε τι αναφέρεται το κάθε δημοσίευμα. ∆εν μπορεί να με επηρεάζουν όλα το ίδιο. ∆εν θέλω να δίνω απαντήσεις, αλλά ξέρω πως, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, η αλήθεια θα φανεί, δεν κρύβεται.»
- Υπάρχει φιλία στην τηλεόραση;
«Είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν παίζει ρόλο σε ποιο μέρος δημιουργείται μια φιλική σχέση, αλλά το αν δημιουργείται. Η φιλία είναι μια έννοια σημαντική που δοκιμάζεται στον χρόνο. Μπορεί να προκύψει οπουδήποτε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved