Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου»
Showbiz

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου»

Κάποια περίοδο ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είχε προσπαθήσει να κάνει και καριέρα στο εξωτερικό;

«Πηγαίνω συνέχεια στο εξωτερικό αλλά επιλέγω να ζω στην Ελλάδα, γιατί δεν μπορώ να ζήσω μακριά από τη χώρα μου. Τα πράγματα στο εξωτερικό είναι τόσο δύσκολα όσο είναι και εδώ. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. Το θέμα είναι αν μπορείς να ζήσεις μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους. Και εγώ κατάλαβα ότι δεν μπορώ! Το γεγονός ότι έρχομαι στην Ελλάδα, κάνω κάτι και ξαναφεύγω δεν είναι καλό για μια καριέρα που πρέπει να έχει συνέπεια, που οφείλεις να χτίζεις το κοινό σου και να έχεις μια σχέση μαζί του, αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, έτσι είμαι φτιαγμένος» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Τι σε κάνει να φεύγεις;
« Νομίζω ότι δεν είμαι και πολύ στα καλά μου. Βαριέμαι εύκολα και βρίσκω ευκαιρίες για να φεύγω. Θέλω να κάνω κάτι άλλο, ό,τι γουστάρω, όπου γουστάρω, χωρίς να με κρίνουν ούτε δύο άτομα.»
-Έχεις θέμα με την αναγνωρισιμότητα;
«Οχι. Κανένα. Απλά μου αρέσει να φεύγω.»
- Έφτασες ποτέ στα όρια του να χάσεις τις όποιες ισορροπίες σου;
«Πολλές φορές. Το πιο έντονο συνέβη όταν δεν δούλευα, γιατί είχα επιλέξει να μη δουλέψω για μια περίοδο επειδή είχα φρικάρει. Και την έκανα... Αυτό, όμως, με έκανε τελικά να φρικάρω ακόμη περισσότερο. Είμαι εργασιομανής, χωρίς όμως να βλέπω αυτή τη φάση σαν δουλειά αλλά σαν την ψυχοθεραπεία μου. Έτσι κι αλλιώς ήμουν δρομολογημένος για άλλα πράγματα, για τη Νομική και το Διπλωματικό Σώμα, τα οποία και είχα ξεκινήσει να σπουδάζω. Αυτό με το οποίο ασχολούμαι είναι ένα ξέσπασμα για μένα, το κάνω για τον εαυτό μου και επειδή ακούω την πάρτη μου. Ποτέ πάντως δεν πήγα να το παίξω τραγουδιστής με την έννοια του τραγουδιστή, ούτε μοντέλο ως επαγγελματίας του μόντελινγκ. Κατά βάση, είμαι ένας ηθοποιός που κάνει και αυτά επειδή γουστάρει να πλασάρει την εικόνα του και με αυτό τον τρόπο. Δεν ξέρω αν αυτά σου ακούγονται λίγο αλαλούμ, αλλά μέσα μου ξέρω πολύ καλά τι κάνω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved