Χρυσούλα Διαβάτη: «Δεν μου ταίριαζε πια αυτή η δουλειά»
Showbiz

Χρυσούλα Διαβάτη: «Δεν μου ταίριαζε πια αυτή η δουλειά»

Η παράσταση στην οποία συμμετέχει η Χρυσούλα Διαβάτη συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Νιώθει δικαιωμένη η ηθοποιός;

«Δεν μετάνιωσα στιγμή γιατί εκτός από το έργο, με τη Θάλεια έχουμε πάρα πολλά κοινά. Πιστεύω πως θα γίνει μια σπουδαία ηθοποιός. Είναι ήδη πολύ καλή και η πείρα θα της προσθέσει και άλλα. Μου πάει πολύ ως άτομο. Γίναμε καλές φίλες. Είναι σπουδαίο να έχεις καλές σχέσεις στο θέατρο. Ακόμη και με έναν συνάδελφο να μην ταιριάζει, μπορεί να χαλάσει η δουλειά» τόνισε στο ΟΚ.
-Σας έχει συμβεί;
«Για να είμαι ειλικρινής, έχω πικρή πείρα από συνεργασίες μου τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς επί 50 χρόνια στον χώρο δούλεψα με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Κατάλαβα ότι όσο πιο αξιόλογοι είναι, τόσο πιο απλοί και προσηνείς είναι. Υπήρχε σεβασμός. Τα τελευταία χρόνια κάπου χάλασε αυτό. Ήταν ένας από τους λόγους που για οκτώ χρόνια είχα σταματήσει να δουλεύω. Δεν μου ταίριαζε πια αυτή η δουλειά.»
-Γιατί;
«Η γενιά μου ξεκίνησε με άλλη ιδέα. Από έναν έρωτα ξεκίνησα. Μετά αυτό έγινε επάγγελμα. Εμείς ήμασταν εραστές της Τέχνης και από τη γενιά μας βγήκαν πολλοί καλοί ηθοποιοί. Δεν αποκοπήκαμε από το παρελθόν και από τους μεγαλύτερους μας, γιατί ξέραμε ότι εκεί είναι οι πήγες μας. Τότε αν ήσουν ταλαντούχος και είχες πάθος, σε σέβονταν, κι ας ήσουν νέος. Υπήρχε ήθος και μία τάξη πραγμάτων. Τώρα μερικές φόρες υποφέρω βλέποντας αυτές τις αρχές να αμφισβητούνται. Οι νέοι θέλουν να αποκοπούν από το παρελθόν. Δεν γίνεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved