Χρυσούλα Διαβάτη: «Είμαι πανευτυχής και χωρίς το θέατρο»
Showbiz

Χρυσούλα Διαβάτη: «Είμαι πανευτυχής και χωρίς το θέατρο»

Η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι λατρεύει το θέατρο αλλά μπορεί να ζήσει πλέον και χωρίς αυτό.

Η γυναίκα που ενσαρκώνετε προσπαθεί να «γυρίσει» στην παιδική της ηλικία. Συμβαίνει αυτό όσο περνάει ο χρόνος;

«Όλοι το θέλουμε. Ούτε εγώ το καταλάβαινα, μέχρι που έφτασα σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγάλοι άνθρωποι θυμούνται πιο πολύ το μακρινό παρελθόν, παρά κάτι που έγινε χθες ή σήμερα. Αυτές οι γυναίκες δεν ήταν τυχερέ; στη ζωή του;. Δεν ένιωσαν ελεύθερε; και κάποια στιγμή, επιτέλους έχουν αυτό το δικαίωμα. Είναι δυο γενιές αλλά στην ουσία είναι η ίδια γυ¬ναίκα. Μία μόνη γυναίκα».

Έχετε αισθανθεί μόνη στη ζωή σας;

«Δεν υπάρχει άνθρωπος απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή του ή από το πως εξελίχθησαν καν τα όνειρα του. Στη ζωή κάνεις συμβιβασμοί γιατί δεν μπορεί; να είσαι μόνο;. Αυτό είναι το «γα@@το». Κάνεις συμβιβασμούς και τελικά είσαι μόνος. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική αλλά μόνος έρχεσαι, μόνος φεύγεις. Είναι σκληρό. Στις μεγάλες ηλικίες δεν υπάρχουν διέξοδοι και είναι αφόρητη η μοναξιά».
Εσάς τι σας κρατάει σε εγρήγορση;
«Μου αρέσει αυτό που κάνω. Ο άνθρωπο; που δουλεύει και κάνει αυτό που του αρέσει, δεν γερνάει και ίσως δεν πεθαίνει. Ή πεθαίνει χωρίς να το καταλαβαίνει. Για τους παρατημένους που κάθονται στον καναπέ και δεν κάνουν τίποτα, εί¬ναι αφόρητη η δυστυχία. Αν είσαι σε ενεργό δράση, ανανεώνεσαι. Μια μηχανή που τη δουλεύει καλά, δεν σκουριάζει. Έτσι κι εμείς. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς ενδιαφέροντα. Έχω παιδιά, εγγόνια, δεν μου μένει χρόνος ούτε να σκεφτώ. Είμαι πανευτυχής και χωρίς το θέατρο. Δεν είμαι ψώνιο να νιώθω καλά μόνο εκεί».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved