«Το παραμικρό να συνέβαινε μέσα στο κεφάλι μου γινότανε βόμβα»
Showbiz

«Το παραμικρό να συνέβαινε μέσα στο κεφάλι μου γινότανε βόμβα»

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αλλά και το γιο της, γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πώς ήταν πολύ καταπιεστική ως μητέρα από τον φόβο της.

Ο λόγος για την Χριστίνα Τσάφου.
Η προσωπική ζωή μπήκε λίγο στην άκρη λόγω της δουλειάς;
«Όχι, ήμουν τυχερή, γιατί παντρεύτηκα έναν άνθρωπο ου με γνώρισε ως ηθοποιό, ο οποίος, παρόλο που δεν είχε σχέση με το χώρο, είχε μεγάλη ανεκτικότητα και κατανόηση. Είχε πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει Σαββατοκύριακο, Χριστούγεννα, Πάσχα, ήταν μαζί μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Επίσης, τηλεόραση έκανα μετά από 20 χρόνια θεατρικής πορείας, οπότε όλη την ημέρα ήμουν με το παιδί μου. Όταν ερχόταν ο άντρας μου στο σπίτι, έφευγα εγώ. Έτσι, υπήρχε πάντα ισορροπία», λέει η Χριστίνα Τσάφου στο περιοδικό Λοιπόν.
Ο γιος σας θέλει να ασχοληθεί με την τέχνη σας;
«Μόλις τελείωσε τη σχολή! Στην αρχή δεν μου το είχε πει, το είχε κρατήσει κρυφό. Μετά από καιρό μου το αποκάλυψε»
Θα θέλατε κάποια στιγμή να συνεργαστείτε;
«Προς το παρόν δεν θα το ήθελα. Μπορεί να νιώθω ότι με την εμπειρία μου μπορώ να το αντιμετωπίσω σαν κατάσταση, νομίζω όμως ότι ο ίδιος θα έχει κά¬ποιο θέμα»
Ως μητέρα ήσασταν καταπιεστική;
«Ναι, ήμουν! Έχω μετανιώσει για αρκετά πράγματα. Ο φόβος είναι πολύ κακό πράγμα. Το παραμικρό να συνέβαινε μέσα στο κεφάλι μου γινότανε βόμβα. Έτσι, και το παιδί καταπιέζεις και αισθάνεται ότι δεν του έχεις εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι η μαγική λέξη είναι η αγάπη, από εκεί ξεκινάνε όλα. Όταν σκεφτείς ότι η βάση σου είναι αυτή, ηρεμείς και μαλακώνεις», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved