Παύλος Ορκόπουλος: «Ο Καπουτζίδης είναι... δαιμόνιος»
Showbiz

Παύλος Ορκόπουλος: «Ο Καπουτζίδης είναι... δαιμόνιος»

Το σίριαλ «Στο Παρά Πέντε», η προηγούμενη συνεργασία του Παύλου Ορκόπουλου με τον Γιώργο Καπουτζίδη έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία.

«Θα ήθελα να το παρακολουθήσω ξανά, αλλά δεν έχω προλάβει. Από τον κόσμο το έμαθα ότι παιζόταν ξανά τον περασμένο μήνα. Εκείνο που διέκρινα είναι ότι ακόμη και τώρα, μία δεκαετία μετά, το "Παρά Πέντε" εξακολουθεί να κερδίζει κοινό. Ανακαλύπτω ότι παιδιά που ήταν πολύ μικρά και δεν καταλάβαιναν πολλά από την υπόθεσή του τότε έχουν γίνει τώρα θεατές του, και μάλιστα ένθερμοι. Αυτό είναι καταπληκτικό» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.
Ο ίδιος, έχοντας την ευκαιρία πια να κρίνει το εν λόγω σίριαλ αποστασιοποιημένα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είχε πολλές αρετές σε όλα τα επίπεδα. «Δεν ήταν απλώς μια καλογραμμένη κωμωδία με δυνατές ατάκες. Έδειξε τη δύναμη της φιλίας, πώς ενώθηκε και πάλεψε για έναν κοινό σκοπό μια παρέα από ανομοιογενή πλάσματα. Το "Παρά Πέντε" είχε χιούμορ, αστυνομική πλοκή, συγκίνηση, σασπένς και πολλές φορές τα έβαλε με την εξουσία. Δεν είναι τυχαία που αυτή η σειρά κερδίζει ακόμη κοινό. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι δαιμόνιος και θεωρώ ότι και το νέο σίριαλ που ετοιμάζει τώρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved