Σάκης Ρουβάς: Νέες φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Νέες φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του

Το περασμένο Σάββατο ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έζησαν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους καθώς βάφτισαν την μικρή τους κόρη.

Νονά της Αριάδνης Ρουβά που έκλαψε για λίγο μόνο τη στιγμή που μπήκε στην κολυμπήθρα ήταν η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Οι καλεσμένοι, όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα. Το παρών έδωσαν μόνο αγαπημένα πρόσωπα από το στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού. Η βάφτιση είχε έντονα στοιχεία από την Κρήτη και την παράδοση της, καθώς το όνομα που πήρε η νεοφώτιστη παραπέμπει στη μυθική πριγκίπισσα του νησιού, την Αριάδνη. Η διακόσμηση του χώρου ήταν λιτή και κομψή και αποτελούνταν από λουλούδια του αγρού. Μετά το τέλος του μυστηρίου, η νονά, οι γονείς και η νεοφώτιστη φόρεσαν παραδοσιακά κρητικά μαντίλια. Η μικρή Αριάδνη ξετρελάθηκε με τη στολή της και δεν την αποχωρίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε. Η ορχήστρα υποδέχτηκε την οικογένεια με τρεις μαντινάδες: μία για τη νεοφώτιστη Αριάδνη, μία για τον Σάκη και την Κάτια και μία για τη νονά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Στο γλέντι, και αφού βρακοφόροι από την Κρήτη χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ο Σάκης φόρεσε κι εκείνος την παραδοσιακή κρητική στολή, χόρεψε μαζί τους και αφιέρωσε στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ένα παραδοσιακό τραγούδι της Κρήτης. Λίγο αργότερα, ο Σάκης τραγούδησε
για όλους τους προσκεκλημένους επιτυχίες του, αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, κάνοντας ειδικές αφιερώσεις στην Κάτια, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη. Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού, Αναστασία, η οποία, ακολουθώντας τα χνάρια του διάσημου πατέρα της, τραγούδησε και χόρεψε μαζί του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved