Έλενα Τσαβαλιά: «Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας άλλος που του κάνει «κλικ». Για μένα, αυτός ήταν ο Μάρκος»
Showbiz

Έλενα Τσαβαλιά: «Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας άλλος που του κάνει «κλικ». Για μένα, αυτός ήταν ο Μάρκος»

Για τον σύζυγο της, Μάρκο Σεφερλή, τι αγαπά πάνω του και τι είναι αυτό που την δένει τόσο μαζί του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Τσαβαλιά.


Τι είδατε σ' εκείνον; «Δεν ξέρω! Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας άλλος που του κάνει «κλικ». Για μένα, αυτός ήταν ο Μάρκος»
Ποια στιγμή μέσα στη μέρα απολαμβάνετε περισσότερο μαζί του; «Τι να απαντήσω τώρα; Την ώρα που εκείνος μπαίνει στο σπίτι κι εγώ φεύγω»
Δε σας ενοχλεί το ότι λόγω του επαγγελματικού του φόρτου δεν έχετε πολύ χρό¬νο για σας; «Βρισκόμαστε όταν το θέλουμε και όσο θέλουμε. Προς Θεού, υπάρχουν πολλές όμορφες στιγμές που περνάμε, τόσο οι δυο μας όσο και με το γιο μας»
Μπορείτε να θυμηθείτε εκείνη τη στιγμή στη ζωή σας που νιώσατε να σας δένει για πάντα με το σύζυγο σας; «Ήταν η στιγμή που ο Μάρκος μου είπε ότι συμφωνεί να κρατήσουμε τον Χάρη. Όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος, τον ρώτησα: «Θέλεις να το κρατήσουμε αυτό το παιδί;» Δε θα έφερνα πότε στον κόσμο ένα παιδί που ο πατέρας του δε θα το ήθελε. Εκείνη η στιγμή, λοιπόν, άλλαξε τα πάντα, όχι μόνο τη σχέση μας αλλά ολόκληρη τη ζωή μας», αποκαλύπτει στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved