Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι θα πει στον γιο του όταν μεγαλώσει για τη μητέρα του!
Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι θα πει στον γιο του όταν μεγαλώσει για τη μητέρα του!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μιλάει για το δώρο της πατρότητας που ευτύχησε να ζήσει στα 50 του χρόνια αλλά και για τη γυναίκα που του το χάρισε.

Όταν μιλάει για τον μικρό Γιώργο, το στόμα του στάζει μέλι καθώς λέει: «Μοιάζει πολύ και στον μπαμπά μου... Έκανα το παιδί τώρα, γιατί οι συγκυρίες ήρθαν έτσι. Βρέθηκε ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα σχέση και μπόρεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Όλα παίζουν ένα ρόλο». Ο ίδιος συνεχίζει μιλώντας στο people: «Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια προτεραιότητα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου στη ζωή. Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά. Μέχρι τώρα ήμουν γιος και, αν θες, πολλές φορές συμπεριφερόμουν και σαν γιος. Τώρα δεν έχω τα περιθώρια να συμπεριφερθώ ως γιος. Ο κόσμος, πλέον, με βλέπει διαφορετικά. Δεν με αντιμετωπίζει ως εργένη, αλλά ως πατέρα». Όσο για την απουσία της μητέρας του Γιώργου από τη ζωή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθαρίζει: «Έχω μια μεγάλη οικογένεια, που αποτελείται από πολλούς ανθρώπους, με τους οποίους είμαι στενά δεμένος. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν μόνο με τον ένα γονιό και μεγαλώνουν πάρα πολύ καλά, διότι παίρνουν αξίες. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι περισσότερο να πω πάνω σε αυτό. Ο Γιώργος μεγαλώνει μέσα σε μια αρμονική οικογένεια».
Και αν ο μικρός Γιώργος μεγαλώνοντας αρχίσει να ρωτάει για τη μητέρα του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει: «Έχω σκεφτεί τα πάντα. Δεν θα μπω, όμως, σε λεπτομέρειες. Δεν θα διηγηθώ σε κανέναν το πώς θα διαχειριστώ τη ζωή μου και το παιδί μου. Δεν αφορά κανέναν η ζωή μου, για να την κάνω ανάγνωσμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved