Stan: «Έχω δει μικρούς Stan σε κάθε μορφή. Σε αγόρι, σε γυναίκα, σε συγκρότημα»
Showbiz

Stan: «Έχω δει μικρούς Stan σε κάθε μορφή. Σε αγόρι, σε γυναίκα, σε συγκρότημα»

Το ψέμα είναι μέρος της ζωής μας και πολλοί άνθρωποι έχουν ζήσει μέσα σε αυτό.

Έχει συμβεί το ίδιο στον Stan; «Μου έχουν πει αρκετά ψέματα στη ζωή μου. Το να λες ψέματα είναι εύκολο και βολικό. Προτιμώ όμως να έχω οδηγό την αλήθεια» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Τι ρόλο θεωρείς ότι έπαιξε η εξωτερική σου εμφάνιση στην καριέρα σου;
«Θεωρώ ότι η καριέρα μου δεν έχει βασιστεί στο πόσο σέξι είμαι, αλλά στα τραγούδια μου. Δεν πιστεύω ότι είμαι ο σούπερ σέξι άντρας, πιστεύω όμως ότι γράφω ωραία τραγούδια.»
- Έχεις δει καλλιτέχνες να σε μιμούνται;
«Έχω δει μικρούς Stan σε κάθε μορφή. Σε αγόρι, σε γυναίκα, σε συγκρότημα. Βλέπω σε αυτούς τον παλιό μου εαυτό. Εγώ δεν είμαι ο ίδιος. Έχω εξελιχθεί. Ο κόσμος έχει ανάγκη από πράγματα με ταυτότητα. Υπάρχουν εξαιρετικοί νέοι τραγουδοποιοί, τους οποίους δυστυχώς δεν τους θέλει το σύστημα. Όλοι ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες προωθούνται και ποιοι όχι από το σύστημα. Αυτό είναι το λυπηρό της υπόθεσης. Μουσική κάνει ο Γιώργος Σαμπάνης, οι Μέλισσες, ο Παντελής Παντελίδης. Αυθεντικοί είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα, όπως ήταν και ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής. Για μένα πραγματικός καλλιτέχνης είναι ο τραγουδοποιός. Είναι σπουδαία υπόθεση να είσαι άγνωστος, να «ανεβάζεις» ένα βίντεο στο YouTube και να έχει 2 εκατομμύρια επισκέψεις. Όταν έχεις κάτι αληθινό, θα αντέξει στο χρόνο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved