Ελένη Βαΐτσου: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ακραίες συμπεριφορές»
Showbiz

Ελένη Βαΐτσου: «Δεν έχω αντιμετωπίσει ακραίες συμπεριφορές»

Η Ελένη Βαΐτσου είναι ένα από τα γνωστά πρόσωπα της showbiz.

Πώς νιώθει που τα media ασχολούνται έντονα με την προσωπική της ζωή; Έχει ή δεν έχει σχέση, μονιάσανε, χωρίσανε κ.λπ. «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις, μπορείς όμως να μην το αφήνεις να σε απασχολεί και να σου τρώει ενέργεια. Κατάλαβα πως πάντα θα γράφονται πράγματα που ως επί το πλείστον δεν ισχύουν, ανεξάρτητα απ' το αν δίνεις ή όχι δικαιώματα. Συνηθίζεται, αλλά σίγουρα προτιμώ να ασχολούνται μόνο με τη δουλειά μου» τόνισε στο People.

-Ήταν περίεργα για εσένα τα πρώτα «συμπτώματα» της δημοσιότητας; Θυμάσαι κάποιες χαρακτηριστικές πρώτες αντιδράσεις θαυμαστών σου;
«Παρόλο που ήταν πολύ ξαφνική η δημοσιότητα που έλαβα λόγω της σειράς, δεν με τρόμαξε. Ο κόσμος είναι πολύ θερμός. Ο ενθουσιασμός και η αγάπη που μας δείχνουν μας ωθούν να θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα για αυτούς. Δεν έχω αντιμετωπίσει ακραίες συμπεριφορές, αλλά έχω ζήσει πολύ έντονες στιγμές, με αποκορύφωμα την ημέρα προβολής του πρώτου επεισοδίου μας στον κινηματογράφο. Ήταν μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved