Γωγώ Μαστροκώστα: «Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ όταν έγινε το ατύχημα»
Showbiz

Γωγώ Μαστροκώστα: «Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ όταν έγινε το ατύχημα»

Η Γωγώ Μαστροκώστα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το περασμένο Σάββατο στη Βούλα.

Ένας οδηγός νταλίκας έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της, την ώρα που ήταν σταματημένη σε φανάρι, η μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός της νταλίκας, που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που όρισε τακτική δικάσιμο.

Η γυμνάστρια αναφέρει στο περιοδικό ΕΓΩ: "Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ όταν έγινε το ατύχημα. Ήμουν στο αμάξι, φορούσα ζώνη αλλά ο θόρυβος, το τρακάρισμα και όλα όσα ακολούθησαν ήταν τρομακτικά. Φορούσα τη ζώνη ευτυχώς! Και το λέω αυτό γιατί για κοντινές πολλές φορές το αμελώ. Θα βάλω στη Βικτώρια ζώνη αλλά εγώ συνήθως δεν φοράω. Είχα αυτή την λάθος νοοτροπία αλλά μετά από ό,τι συνέβη κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ζώνη κάθε στιγμή».
Kαι τόνισε:
«Εάν δεν φορούσα ζώνη δεν υπήρχε περίπτωση να είχα βγει ζωντανή από εκεί μέσα. Ποτέ όμως. Και όχι μόνο. Έχω ένα πολύ μεγάλο χτύπημα στη μέση και είναι σε τέτοιο σημείο που αν η σύγκρουση ήταν λίγο πιο σφοδρή, θα μπορούσαν να είχαν συμβεί και άλλα πράγματα. Απλώς εγώ δεν ζω ποτέ με το "αν και εφόσον". Ζω με ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου και με αυτό πορεύομαι»
«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή, χαίρομαι που ζω, που είναι καλά. Αυτό κρατάω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved